Penki mitai apie moteris

Vyrams neduoda ramybės įvairūs mitai apie moteris. Jos, savo ruožtu, yra pasirengusios išsklaidyti šią miglą, rašo iwoman.ru. Jūsų teismui pateikiame jums penkis mitus apie moteris.

Vyrai nustebtų, kiek daug "vyriškų" darbų moterys moka atlikti.<br>123rf
Vyrai nustebtų, kiek daug "vyriškų" darbų moterys moka atlikti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 12:01 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:22 PM

1. Moterys visada pasiruošusios mylėtis

Šis mitas ne visada malonus ir priimtinas moterims. Iš tikrųjų vyrai taupo savo jėgas, laiką ir gerokai sutrumpina preliudiją arba apskritai jos atsisako. Tai moterims labai nepatinka. 2. Moterys nuolat vėluoja

Labai daug dalykiškų ir organizuotų moterų yra įpratusios laiku ateiti į ne tik į visus renginius, bet ir į pasimatymus.

Tačiau šis mitas kartais moterims yra naudingas. Pavyzdžiui, skubate į pasimatymą, viena ranka dažote akis, kita – įsisegate auskarus. Ar verta taip skubėti? Juk vyras vis tiek tikisi, kad vėluosite.

3. Moterims nuolat trūksta sekso

Vyrai tiki, kad daug moterų svajoja apie seksą su dviem vyrais. Iš tikrųjų tai tik vyrų seksualinė fantazija: dauguma svajoja, kad jų mylimoji taptų grupinio sekso dalyve.

Štai psichologai kitaip aiškina šį fenomeną: mylintis vyras, įsivaizduodamas savo moterį su kitais partneriais, dar stipriau ima ją mylėti.

4. Moterims svarbu penio dydis

Šis mitas sukėlė daug problemų patiems vyrams. Tiesa ta, kad moterims visai nesvarbu pasididžiavimo dydis. Joms daug svarbiau preliudija, romantiškas nusiteikimas ir prisipažinimai meilėje. 5. Moterys nemoka įkalti vinies 

Dauguma vyrų mano, kad moterys nemoka ne tik įkalti vinies, bet ir išklijuoti tapetais sienas, nudažyti duris, langus. Vis dėlto jos gali padaryti viso kambario remontą ir net pataisyti čiaupą.

Tačiau visi vyrai jaučiasi tvirčiau, kai žino, kad greta jų – silpnos būtybės, kurioms plaktukas – nepakeliamas, o vinis – pavojingas šaltas ginklas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.