Didžiausios vyrų melagystės per pirmąjį pasimatymą

Dažnai merginos pirmo pasimatymo metu pameta galvą dėl tik ką sutikto vaikino. Jos sužino, kad jis gauna didelį atlyginimą, turi daug draugų, nė karto nebuvo vedęs, neturi vaikų ir turi labai įdomių pomėgių. Vėliau paaiškėja, kad tai netiesa.

Net trys ketvirtadaliai vyrų meluoja pirmojo pasimatymo metu.<br>123rf
Net trys ketvirtadaliai vyrų meluoja pirmojo pasimatymo metu.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2012, 4:22 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:22 PM

Mokslininkų atliktas tyrimas parodė, kad 74 procentai vyrų meluoja per pirmąjį pasimatymą, norėdami padaryti geresnį įspūdį. Apklausoje dalyvavo 700 vyrai, kurių amžius buvo nuo 18 iki 35 metų. Tuomet paaiškėjo, kad beveik du trečdaliai vyrų meluoja dėl pajamų, rašo metro.co.uk.

Taip pat mokslininkai nustatė, kad daugiau kaip pusė vyrų pagražino savo karjeros perspektyvas, manydami, jog sužavės priešingos lyties atstovę. Net 55 procentų respondentų yra įsitikinę, kad jie kalba tik tai, ką nori girdėti moterys. Taip pat dauguma jų persistengė kalbėdami apie savo meilę sportui, gyvūnams bei menams. Taip jie nori pasirodyti esantys aktyvesni, jautresni, rūpestingesni ir talentingesni nei yra iš tiesų. Vyrai dažnai mėgsta pameluoti ir apie savo šeimyninę padėtį. Trečdalis respondentų prisipažino, kad vienu metu susitikinėjo su keliomis moterimis, o pusė jų. nuslėpė, kad yra išsiskyrę. Lygiai tiek pat vyrų pamelavo, kad neturi vaikų. Taip pat per apklausą paaiškėjo, kad 64  procentai vyrų yra įsitikinę, jog meluoti per pirmą pasimatymą – normalu, nes, anot jų, moterys taip pat ne viską pasako.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.