R. Mikelkevičiūtė kviečia dovanoti vaikų sukurtus atvirukus

Vaikiškai žaismingi ir suaugusiai santūrūs, išieškoti – tokie menininkų darbai papuošė labdaros ir paramos fondo „Mamų unija“ naujosios šventinės kolekcijos atvirukus. Visos už atvirukus surinktos lėšos skiriamos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams – vaistams pirkti, gydymo ir slaugos išlaidoms padengti, vaikiškoms svajonėms pildyti.

„Absoliučiai visi už atvirukus gauti pinigėliai bus skirti sunkiai sergantiems vaikams“, – sako viena iš „Mamų unijos“ steigėjų, LNK televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.<br>LNK
„Absoliučiai visi už atvirukus gauti pinigėliai bus skirti sunkiai sergantiems vaikams“, – sako viena iš „Mamų unijos“ steigėjų, LNK televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 12:12 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:14 PM

„Kelias iki atvirukų – tokių, kokius jau galima pamatyti ir įsigyti, buvo ilgas ir sunkus. Tačiau mes nepaprastai laimingi, kad sukurti juos nieko, išskyrus laiką, nekainavo. Visi geranoriškai sutiko mums padėti, tad absoliučiai visi už atvirukus gauti pinigėliai bus skirti sunkiai sergantiems vaikams“, – sako viena iš „Mamų unijos“ steigėjų, LNK televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Ji pasakoja, kad dailininkai ir iliustratoriai leido fondui neatlygintinai naudoti jų darbus, spaustuvė padovanojo popieriaus ir visus atvirukus nemokamai atspaudė. Didžiosiose prekybos tinklo MAXIMA parduotuvėse jau stovi nauji modernūs „Mamų unijos“ atvirukų stovai – jie fondui taip pat sukurti ir pagaminti neatlygintinai. „Manoma, kad padėti gali tik pinigų aukojimas. Tačiau labai svarbi pagalba dovanojant savo laiką“, – sako „Mamų unijos“ vadovė Eglė Mėlinauskienė.

Apžiūrėti visus kolekcijos atvirukus galima interneto svetainėje www.mamuunija.lt. Vienas šventinės kolekcijos atvirukas su voku kainuoja 2,99 Lt. Tai patogu: užrašius sveikinimą voku rūpintis nebereikia, belieka užklijuoti reikiamą pašto ženklą ir išsiųsti. „Atviruko kaina – simbolinė, o pagalba sunkiai sergantiems vaikams – didžiulė“, – teigia E. Mėlinauskienė.

Didelę dalį atvirukų „Mamų unija“ parduoda įmonėms ir organizacijoms. „Ne taip paprasta ranka užrašyti šimtą ar dar daugiau atvirukų, tačiau ir perkančius didesnį kiekį, ir tuos, kurie įsigyja vieną atviruką, kviečiame užrašyti jį ranka. Ranka užrašytas šventinis sveikinimas yra tikras, nuoširdus, šiltas ir nesumeluotas“, – įsitikinusi E. Mėlinauskienė.

Paaukoti onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams iki pat Naujųjų galima ir prekybos tinklo MAXIMA parduotuvėse perkant aitvaro ženklu pažymėtas 8 Lietuvos gamintojų prekes. Dalį nuo kiekvienos parduotos prekės gautų lėšų „Mamų unija“ planuoja skirti Kauno klinikų Onkologijos skyriaus korpusui, kuriami gydomi vaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.