Kalėdų Senelis Vilniuje nusileido ant viešbučio stogo

Antradienį ant viešbučio „AirInn Vilnius“ stogo nusileido Kalėdų senelis. Jis pasveikino kelias dešimtis vaikų globos namų auklėtinių. Vaikai buvo apdovanoti ne tik Kalėdų Senelio staigmenomis, tačiau galėjo susipažinti ir su aviacijos paslaptimis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2012, 1:05 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:44 PM

Viešbutyje vykusi šventė “Kalėdos dovanoja žinias” buvo skirta 60 vaikų globos namų auklėtinių. Šventės dalyviams buvo įteiktos kalėdinės dovanos bei vedama speciali ekskursija apie aviaciją.

Vilniaus oro uoste susirinkę globos namų auklėtiniai aplankė oro uosto technines patalpas, susipažino su oro uosto veikimu. Įmonės „FL Technics“ angaruose vaikai bei jaunimas apžiūrėjo orlaivius bei specialistų buvo supažindinti su svarbiausiais faktais apie aviaciją.

„Ekskursija buvo naudinga į šventę susirinkusiems vaikams ir padovanojo jiems naujų žinių. Vaikai buvo entuziastingi ir susidomėję aviacijos paslaptimis bei nesibaimino klausti jiems įdomių dalykų. Ne mažiau juos masino ir mūsų užuominos apie jų laukiančias staigmenas bei iš Laplandijos atkeliaujantį Kalėdų senelio lėktuvą“, – sako „AirInn Vilnius“ direktorė Lina Krištopaitytė.

Viešbutis įsikūręs 50 m nuo pagrindinio oro uosto terminalo pastato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.