Patarimai, kaip įtikti žmonai

Internete galima atrasti daugybę rekomendacijų vyrams, kaip išsaugoti gerus santykius su savo mylimosiomis. Tačiau, ko gero, nedaug vyrų šių rekomendacijų laikosi. Juk žmogus tingus sutvėrimas ir nori pasiekti tikslą be jokių pastangų. Būtent todėl siūlome išklausyti šių patarimų, rašo menshealth.ru.

Tylėjimas, žinia, pritarimo ženklas. Pasinaudokite tuo.<br>123rf
Tylėjimas, žinia, pritarimo ženklas. Pasinaudokite tuo.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-12 23:17, atnaujinta 2018-03-14 16:22

Pirmas patarimas

Niekada nekalbėkite neigiamai apie savo antrosios pusės išvaizdą, drabužius, makiažą. Tuomet galėsite stebėti, kad žmona vis dažniau lieka patenkinta savo apranga. Tylėjimas, žinia, sutikimo ženklas. Vadinasi, kai tylite, tuo pačiu palaikote savo antrosios pusės pasirinkimą ir skonį. Bent taip supranta moterys.

Aišku, galima neišvengti ir tiesmukiško klausimo iš žmonos. Pavyzdžiui, „Kaip aš atrodau?“ arba „Ar man tai tinka?“ Tokias atvejais reikėtų padaryti pauzę ir sulaukti pakartotino klausimo: „Gerai?“ Jūs pakartokite šį žodį ir būsite dar labiau mylimas.

Antras patarimas

Nekalbėkite neigiamai apie savo žmonos motiną. Geriau išvis nekalbėkite apie savo uošvę, jei nežinote, kaip jūsų žmona bendrauja su savo motina.

Žinoma, jūs norite išvengti galimų neigiamų pasekmių ar uošvės išpuolių. Todėl tais atvejais, kai kalba pakrypsta apie uošvę, nepamirškite pasakyti tokios frazės: „Mieloji, tu labai gera“. Taip subtiliai bei diplomatiškai pakeisite pokalbio temą.

Trečias patarimas

Nekalbėkite ir apie žmonos drauges. Moterų draugiški santykiai neretai būna suraizgyti, apipinti, migloti bei sudėtingi. Jeigu pradėsite juos vertinti, galite užlipti jai ant nuospaudos. Juk moterys neretai bendrauja su moterimis ne dėl didelės meilės vienai kitai, o dėl kokios nors naudos. Ketvirtas patarimas

Nepamirškite trijų reikšmingų datų: savo žmonos gimimo dienos, jųdviejų pažinties datos ir tarptautinės moters dienos.

Penktas patarimas

Niekada nenutraukite kalbančios moters. Jūsų pakantumas ir tolerancija gali užkirsti kelią konfliktui ar netgi išspręsti daug problemų, atsiradusių jųdviejų santykiuose.

Vos tik žmona užbaigia savo monologą, pasakykite: „Tu – šaunuolė! Тu tokia rūpestinga ir viską suspėji padaryti! Aš taip niekados nesugebėčiau!“

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.