Septyni dalykai, kuriuos vyrai slepia nuo žmonų

Judu jau seniai kartu, todėl manote, kad apie savo antrąją pusę žinote absoliučiai viską. Bet yra kai kurių dalykų, kurie jums gali būti naujiena, rašo wday.ru. 

Yra nemažai vyriškų darbų, kurių jis nemoka atlikti.<br>123rf
Yra nemažai vyriškų darbų, kurių jis nemoka atlikti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 7:01 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:51 PM

1. Su draugais jis daugiau kalba apie savo buvusias nei apie jus. Taip nutinka ne todėl, kad neišblėso jausmai senajai meilei. Paprasčiausiai vyras nori pasigirti savo seksualiniais žygdarbiais. Tačiau, nenorėdamas, kad draugai įsivaizduotų jo žmoną nuogą, vyras mieliau pasakoja apie savo buvusias.

2. Jis galvoja, kad būtų neblogai permiegoti su tavo drauge. Taip pat su savo kolege, geriausio draugo mergina ir net su jūsų jaunesne seserimi. Na, supratote mintį... Bet tai nereiškia, kad jis norėtų su jomis užmegzti santykius. Jums užteks žinoti tiek, kad jei jūsų aplinkoje yra patrauklių merginų ar jaunų moterų, tai jis su jomis permiegojo savo erotinėse fantazijose.

3. Kartais jis naudojasi jūsų daiktais. Taip nutinka, kai jis paprasčiausiai neranda, pavyzdžiui, vyrams skirto šampūno. Jis pagriebia tą, kuris pirmiausiai pasitaiko po ranka.

4. Yra nemažai vyriškų darbų, kurių jis nemoka atlikti. Gal jis nemoka ne tik sutaisyti čiaupo, bet ir pakabinti lentynėlės, nes nė karto nelaikė plaktuko rankose.

5. Jis tiksliai nežino nei savo ūgio, nei svorio. Užtat jis gali sėkmingai įtikinti, kad yra aukštesnis už jus mažiausiai dešimt centimetrų. Aišku, paprašius patikrinti, jam netikėtai atsiras neatidėliotinų darbų.

6. Iš tikrųjų jam taip pat patinka filmai apie meilę. Gal jam ir nepatinka konkretaus filmo siužetas, tačiau jis neturi nieko prieš stebėti gražią meilės istoriją ekrane.

7. Jis vis dar masturbuojasi jums nematant. Nesvarbu, kiek sekso bebūtų jųdviejų intymiame gyvenime, tačiau šis įprotis neduoda jam ramybės iki šiol.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.