Kaip sukelti pavydą buvusiajam?

Ką daryti, kad buvęs imtų gailėtis palikęs jus ir norėtų kuo greičiau susigrąžinti? Tai visai nesunku. Šiuo atveju moteriai padės keli paprasti metodai, kuriais gali pasinaudoti bet kuri paliktoji, rašo wmj.ru.

Buvusiojo akivaizduoje flirtuokite su kitais vyrais.<br>123rf
Buvusiojo akivaizduoje flirtuokite su kitais vyrais.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2012, 8:59 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:57 PM

1. Šypsokitės

Žinoma, normalu kelias dienas būti nusiminusiai išsiskyrus su mylimuoju. Tačiau tai nėra pasaulio pabaiga. Juk gyvenimas tęsiasi. Todėl, jei norite, kad buvęs sprogtų iš pavydo ir gailėtųsi jus palikęs, bendrų pažįstamų pagalba parodykite, kad ir be jo galite būti laiminga. Tai būtinai privers jį suklusti ir atkreipti dėmesį į jus. Be to, besišypsantis žmogus visados atrodo patrauklesnis.

2. Būkite mandagi

Jei atsitiktinai susitikote su savo buvusiu mylimuoju, nereikėtų pereiti į kitą gatvės pusę arba apsimesti, kad jūs jo nepastebėjote. Teisingiausiai būtų civilizuotai pasisveikinti ir bent trumpai šnektelėti. Tačiau kalbantis reikėtų laikytis santūriai ir neišsišiepti iki ausų.

Patarimas: kalbėkite trumpai, bet aiškiai, be jokių užuolankų. Venkite aptarinėti buvusias problemas jųdviejų santykiuose.

3. Bendraukite su kitais vyrais

Nebūtina atvirai flirtuoti su kitais vyrais, kai jus mato buvusysis. Užtenka su aplinkiniais tik pakalbėti. Dar geriau, jei šnekučiuositės su atletiško sudėjimo gražuoliu, kuris nė iš tolo nepanašus į buvusį.

4. Atsikratykite įpročių, kurie buvusiam nepatiko

Jei rūkote ar turite papildomų kilogramų, pats laikas ištaisyti šias klaidas ir pradėti sveikai gyventi. Tegul buvęs sužino, kad pasikeitėte ir tapote dar žavingesnė. 5. Patalpinkite savo fotografijas socialiniuose tinkluose

Paviešinkite fotografijas, kur įsiamžinote su draugais atostogų metu. Suprantama, jau po to, kai išsiskyrėte su mylimuoju. Jeigu pašalinote savo buvusį iš draugų sąrašo, tik nesugalvokite jį vėl pakviesti į draugus. Tai privers jį susimąstyti ir pavydėti. 6. Neatsakinėkite į jo SMS pranešimus

Jei buvusysis pradės siųsti SMS ar rašyti pranešimus socialiniuose tinkluose, atraskite savyje jėgų ir iš karto neatsakykite jam. Palaukite bent kelias dienas, per kurias tikriausiai jis jaudinsis ir klaus savęs, kodėl jam neatsakote.

Patarimas: atsakomąją žinutę pradėkite nuo žodžių: „Atleisk. Nepastebėjau tavo žinutės“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.