Ką žada žvaigždės gruodžio 18–sausio 7 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Šaulys (11 22–12 21) Nors gimtadienio šventės jau praeina, o kitos visai pakeliui, jaučiatės taip, lyg tai truktų amžinai. Tai nieko bendra neturi su pasaulio pabaigos artėjimu ar Kalėdų atostogomis. Tai tiesiog tokia sielos būsena. Ir tai džiugina.
Šaulys (11 22–12 21) Nors gimtadienio šventės jau praeina, o kitos visai pakeliui, jaučiatės taip, lyg tai truktų amžinai. Tai nieko bendra neturi su pasaulio pabaigos artėjimu ar Kalėdų atostogomis. Tai tiesiog tokia sielos būsena. Ir tai džiugina.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Dec 19, 2012, 11:22 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:16 PM

Paskutinis laikotarpis panašus į vieną ilgą, sudėtingą ir užimtą dieną. Jūsų gyvenimas yra jūsų. Bet tie, kurie greta, turi savų interesų ir norų. Greičiausiai jie tai primins ne laišku Kalėdų Seneliui, o tiesiog griežtu tekstu. Su tuo teks taikytis ir eiti į kompromisus.

Jums tenka rinktis, galvoti, o kai kam keisti ir gyvenimo būdą. Būtų galima sakyti, kad justi visų kitų metų nuotaikos: atrodo, kad laikas išsinerti iš senosios odos ir pasipuošti nauja. Bet nedarykite to kalėdiniu laikotarpiu – artimieji gali būti nepasiruošę staigioms permainoms.

Jautis (04 20–05 20)

Toliau suvedinėjate sąskaitas, mėginate užbaigti pradėtus darbus.

Padidėjusios išlaidos susijusios su šventėmis, o naujos finansinės balutės bus užšalusios iki pat vasario. Tai neturėtų jūsų trikdyti.

Todėl labai didelės naujametės puotos gal ir būtų netikslingos, bet vienas kitas žėrintis akmenėlis, neskoningos, bet įmantriai raštuotos kojinės būtų būdas įtikti Gyvatei.

Dvyniai (05 21–06 20)

Didelės viltys ir norai, kurie siejami su naujais darbais, gali ir nepasiteisinti, o ilgai puoselėti projektai gali būti atidėti. Tai nedžiugins, gal net kiek privers kitaip planuoti artimiausias dvi savaites.

Ne tik sutinkant Naujuosius, bet ir visus metus norėsis daugiau vienumos, užuovėjos, šiek tiek savos erdvės. Tačiau tai bus panašiau į pasalą nei į ramią meditaciją.

Vėžys (06 21–07 22)

Jaustis laisvam ne visada sekasi, bet dabar atrodo, kad viskas savo vietose, viskas taip, kaip turi būti.

Darbe gali kilti smulkių nesusipratimų: nuomonių skirtumas derinant ką nors per atstumą suveiks sugedusio telefono principu. Bet tai smulkūs nesusipratimai, kurie tiesiog bus sušluoti kaip konfeti popierėliai.

Naujųjų metų sutikimui labai svarbu tinkamai pasirinkti kvepalus. Tai turi būti sunkus, tiesiog klampinantis aromatas.

Liūtas (07 23–08 22)

Likimas kaip vėjas, jo kryptis dažnai keičiasi. Ir labai tikėtina, kad šią savaitę jis pūs ne iš pietų. Taigi teks susiimti, gerai apgalvoti, ar verta eiti prieš vėją. Kad ir kokios audros lauktų, jos gana greitai išsikvėps ir galėsite ramiai atsipūsti, prisėsti po eglute.

Planuodami paskutinius darbus nepasitikėkite niekuo – pasistenkite padaryti patys, be pagalbos ir atidėliojimo. Nepamirškite, kad gyvatės dantis šiais metais – itin prastas talismanas.

Mergelė (08 23–09 22)

Rūpesčiai ir darbai nepaleis iki pat metų pabaigos. Atrodo, kad kažkas prakirpo maišelį su smulkiais kūčiukais ir jie pabiro į visas puses. Galite skubėti rinkti, šluoti arba palikti vargo pelytėms juos surinkti. Reikalas jūsų. Tačiau visada geriau gurkšnoti karštą vyną, planuoti kitų metų keliones, nei skaičiuoti balansą.

Todėl leiskite sau prieš šventes atsipūsti, pabirusius kūčiukus atiduokite pelėms, peles – Gyvatei, o patys švęskite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Noras kraustytis ar pertvarkyti būstą yra tiesiog momentinis kaprizas, o ne būtinybė. Nereikia to daryti skubomis ir viskas baigsis gerai.

Ši savaitė kupina susitikimų, plepalų ir kalbėjimo apie niekus. Svarbių ir reikšmingų įvykių buityje neturėtų būti. Paaiškės, kad eglutė papuošta ne tomis spalvomis, kurios dera prie jūsų naujos suknelės ar batų, kad užsakytas ne toks tortas. Bet tai neesminiai, nors ir erzinantys, nesusipratimai.

Visa tai palikite nuošalyje ir pasirūpinkite, kad mažų žuvelių ar vieno kąsnio užkandžių sutinkant Naujuosius metus nepritrūktų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pasirodyti, sužibėti ir kartu išlikti ištikimiems savo principams. Nebus sunku tai suderinti, kad ir koks jūsų gyvenimo būdas. Vienintelis prastas sumanymas – jei sumanysite lošti. Ir nesvarbu, ar varžysitės labdaros aukcione, ar niekam nesakę užsuksite į kazino.

Maža juoda suknelė gelbėja ne vieną moterį kritiniais atvejais, o sutinkant šiuos Naujuosius metus ypač tiks. Pasirūpinkite nedideliais žvilgančiais papuošalais. Idealiausia – su žvyneliais.

Šaulys (11 22–12 21)

Nors gimtadienio šventės jau praeina, o kitos visai pakeliui, jaučiatės taip, lyg tai truktų amžinai. Tai nieko bendra neturi su pasaulio pabaigos artėjimu ar Kalėdų atostogomis. Tai tiesiog tokia sielos būsena. Ir tai džiugina.

Mylite save, mylite kitus, visus apipilate dovanomis ir to tikitės iš artimųjų. Taigi visi aplink jus taip pat gyvena šventėje. Telieka gerai atšvęsti Naujuosius metus.

Gal Gyvatė ir nevertina didelės kompanijos, bet šiltas ir saulėtas vietas ji mėgsta. Todėl keliaukite ten, kur saulėta, o jei ne, tai bent šiltai, namie, o ne ant sniego sutikite Naujuosius.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gyvatė mėgsta pinigus, ji juos saugo, taupo, niekam neduoda. Ir tai bus panašu į jūsų būdą: niekam neduoti to, ko nenusipelnė.

Šios savaitės pabaiga bus aktyvesnė, padaugės susitikimų, nedidelių susiėjimų. Noras diktuoti sąlygas ir būti svarbiausiu asmeniu – jūsų vizitinė kortelė. Puošdamiesi šventei atsisakykite papuošalų iš plunksnų – neaišku, kokia Gyvatė jus gali nužiūrėti.

Vandenis (01 20–02 18)

Atostogos, bet netikros. Gal kiek mažiau tiesioginio darbo, bet daugiau papildomų pareigų. Jumis pasitikima, bet punšą maišo kiti. Kodėl? O todėl, kad ne nuo punšo priklauso gyvenimo kokybė ir atsakomybės kiekis. Kol nevėlu, išsiųskite atvirukus – popierinius, senoviškai, nepatikimai, bet išsiųskite. Tai bus naujos gijos, siejančios jus su draugais, pažįstamais.

Viskas, kas sena, laiko patikrinta, dabar tampa ypač svarbu. Sudarydami norų sąrašą neprašykite pirštinių iš gyvatės odos, ką gali žinoti, kaip valdovė reaguos.

Žuvys (02 19–03 20)

Karnavalo tema nesvarbi, svarbu, kaip jaučiatės jame. Sakote, kad niekas niekur nepakvietė? Ot, gyvatės. Pakvieskite jūs. Imkitės iniciatyvos, sukurkite šventę sau ir kitiems. Darbai? Kokie darbai? Net nepanašu, kad kas dirbti norėtų ar galėtų.

Metai baigiasi ir jei nepralobote per šiuos metus, kelios dienos nesuteiks jums tokios galimybės. Galite tik pamaloninti naująją metų valdovę Gyvatę, pelnyti jos paramą ir tikėtis, kad kitais metais viskas eisis daug lengviau. Kaip tai padaryti? Būkite tie, kurie prisitaiko, bet nepataikauja, žinokite paslaptis, bet jų neišplepėkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.