Šalia „Maxima“ bazės Vilniuje – čiuožykla po atviru dangumi

Prieš pat Kalėdas, penktadienį, gruodžio 21 dieną, Vilniuje šalia „Maxima“ bazės atidaroma čiuožykla po atviru dangumi. Pirmąją darbo dieną miestiečiai joje laukiami nuo 19 valandos, kitomis dienomis čiuožykla veiks kasdien nuo 10 iki 21 valandos. 45 minučių trukmės čiuožinėjimo sesija kainuoja 3 litus. Į šį simbolinį mokestį įeina ir pačiūžų nuoma.

45 minučių trukmės čiuožinėjimo sesija kainuoja 3 litus. Į šį simbolinį mokestį įeina ir pačiūžų nuoma.<br>„Maxima“
45 minučių trukmės čiuožinėjimo sesija kainuoja 3 litus. Į šį simbolinį mokestį įeina ir pačiūžų nuoma.<br>„Maxima“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2012, 2:48 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:46 AM

„Čiuožyklą prie „Maxima“ bazės Savanorių prospekte įrengėme galvodami apie savo klientus. Šioje didelėje parduotuvėje dažniausiai apsiperka šeimos ir tam skiria nemažai laiko. Dabar apsipirkę jie galės ir smagiai papramogauti čiuožykloje. Tai mūsų kalėdinė dovana visiems, mėgstantiems šią daug smagių emocijų suteikiančią žiemos pramogą“, – sako „Maxima LT“ atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė.

Prekybos tinklo įrengta 300 kvadratinių metrų ploto sintetinio ledo čiuožykla veiks moksleivių žiemos atostogų metu – iki sausio 6 dienos, tačiau joje laukiami ne tik moksleiviai, bet ir visi kiti neabejingi čiuožimui.

„Maxima“ bazės Lauko prekybos teritorijoje esanti čiuožykla unikali tuo, kad gali veikti nepriklausomai nuo oro sąlygų: ant sintetinės ledo dangos galima čiuožinėti ir sningant, ir lynojant ar net kaitriai šviečiant saulei. Būtent todėl tokios čiuožyklos itin populiarios šiltuose kraštuose, kur natūraliomis sąlygomis nebūna nei ledo, nei šalčio. Kad čiuožėjams būtų dar smagiau, ant sintetinės ledo dangos bus auginamas ir natūralus ledas – jis suteikia apie penktadaliu geresnį slydimą.

Šalia šventiškai puošnios, lemputėmis mirgančios čiuožyklos pastatyta ir 4 metrų aukščio eglė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.