Būdai, kaip pakerėti patinkantį vyrą

Nereikėtų galvoti, kad amoralu moteriai gundyti patikusį vyrą. Nors, vieno tyrimo duomenimis, kas ketvirta moteris taip mano, praneša wday.ru. Nepaisant to, sutikti savo svajonių vyrą svajoja kiekviena moteriškos lyties atstovė. Taigi, kodėl nepadoru moterims siekti geidžiamo vyro? Kodėl jie turi teisę persekioti bet kurią moterį, įkaitinusią jų vaizduotę?

Gundykite vyrą, tačiau prisiminkite, kad tai jūs esate tikrasis grobis.<br>123rf
Gundykite vyrą, tačiau prisiminkite, kad tai jūs esate tikrasis grobis.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2012, 8:47 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:39 AM

Vyrai nuo ankstyvos vaikystės mokomi pasiekti savo visose gyvenimiškose situacijose. Nesvarbu, tai būtų geras darbas, graži mašina ar tiesiog geidžiama moteris. Tuo tarpu moterys gali svajoti apie patinkantį vyrą mėnesį ar net kelerius metus, tačiau jis nekreipia į ją reikiamo dėmesio. Kaip galima pataisyti tokią situaciją?

Pirmiausiai moteris turėtų iš karto nuspręsti, ar verta gaišti savo brangų laiką dėl sutikto vyro. Nusprendusi tai padaryti, eikite iki galo.

Jo dėmesį pasistenkite atkreipti dar pirmame pažinties etape, nesvarbu, ar tai būtų trumpas susitikimas, pažintis draugų kompanijoje ar dalykiniai pietūs biure. Svarbu ne vieta, o užduotis sau: reikiamai išsiskirti iš kitų. Tokiais atvejais praverčia moteriškas šarmas, kuris gali glūdėti tiek jos viduje, tiek ir išorėje. Svarbu, kad tai pastebėti būtų galima ir plika akimi. Tačiau pirmiau turėtumėte nuspręsti, kokį įspūdį norėtumėte jam palikti: išdidžios ir neprieinamos, vėjavaikiškos, nerūpestingos ar lemtingos moters? Įsidėmėkite, kad vyras galvos apie jus taip, kaip jūs jam pateiksite save savo elgesiu.

Kažkada biologijos pamokose mus mokė tema: sąmoningas ir nesąmoningas refleksas. Tad pasinaudokite šiomis žiniomis. Kiekvieną rytą nusiųskite jam SMS trumpą tekstuką, kuriame gražiai pasveikinkite su labu rytu. Taip elkitės savaitę, kitą. Tada jam atsiras nesąmoningas refleksas ir jis numatytu laiku ims laukti iš jūsų žinių. Štai dešimtą ar dvyliktą dieną imkite ir „pamirškite“ savo mažąjį ritualą. Jo reakcija turėtų būti tokia: „Kas atsitiko su ja? Nebemyli? Pamiršo?“

Meilė – tai savotiškas įprotis. Juk greitai priprantama prie žmogaus, kuris kasdien yra šalia. Jei bent retsykiais negrįšite iš darbo laiku, jis pajus didelį nerimą. Todėl būkite kartais neprieinama ar nepasiekiama bent valandą: neskambinkite jam, neatsiliepkite, išjunkite telefoną.

Žinia – vyrai iš prigimties medžiotojai. Tai seniai patikrinta tiesa. Todėl leiskite jam jus sumedžioti. Tik nepasiduokite iš karto. Vyras neturi būti visą laiką garantuotas, kad jis prisirišote prie jo. Stebinkite, neleiskite santykiams virsti rutina. Atverkite savyje kažką naujo, visada būkite įdomi.

Taip pat galima pasinaudoti „perkėlimo fenomenu“. Žmogus, atvėręs širdį pašnekovui, perkelia jam ir savo jausmus, kuriuos jis patyrė. Bendraudami skatinkite partnerį pasidalinti prisiminimais apie tuos jo gyvenimo įvykius, kurie suteikia jam teigiamų emocijų. Šis metodas yra moksliškai pagrįstas ir aptikrintas praktikoje. Jį naudoja psichiatrai, psichologai ir dvasininkai, norėdami įgyti pašnekovo pasitikėjimą ir valdyti jo elgesį.

Kartu praleidę laisvadienį arba atostogas netikėtai atitolkite. Išjunkite telefoną. Argumentuokite savo elgesį tuo, kad norėjote pabūti viena. Geriausiai įsimenama pirmos ir paskutinės bendravimo minutės. Pasinaudokite tuo.

Įsidėmėkite, kad nė vienam plėšrūnui nėra įdomus lengvas grobis. Todėl sukurkite iliuziją, kad esate įdomi ne tik savo simpatijai. Tai dar labiau pakels jo savivertę ir privers įdėti daugiau pastangų jūsų širdies užkariavimui.

Kai žmogų myli, dažnai nusileidžia savo partneriui, stengiasi jam patikti, padaryti jam ką nors malonaus. Šiuo atveju jums tikrai to nereikėtų daryti. Įsimylėti turi jis, o ne jūs. Jūs – nepriklausoma, šiuolaikinė moteris ir būsite tik su tuo vyru, kuris vertas jūsų.

Kad ir kaip ciniškai tai gali nuskambėti, materialinė santykių pusė turi didelę reikšmę. Vyrai nedovanoja didelių dovanų merginoms, su kuriomis jie nori tik permiegoti. Štai vyras, kuris negaili pinigų dovanoms savo moteriai, jaučia jai labai rimtus jausmus.

Vyrams svarbiausia – tai jo vyriškas orumas ir savigarba. Todėl niekada nekalbėkite su juo apie savo buvusius vyrus. Galvok, kad esate ne tik patraukli, bet ir geidžiama. Kuo stipriau spindėsite iš vidaus savo erotiškumu, tuo stipresnis bus jūsų patrauklumas. Nėra geidžiamesnės moters už tą, kuri žino savo vertę ir moka tuo naudotis.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.