Keptą antį ar žąsį ant šventinio Kalėdų stalo keičia kalakutiena

Keičiasi lietuvių tradicijos – senolių ypač mėgstamą kepti Kalėdoms žąsį ar antį pastaruoju metu keičia kitokia paukštiena. Vis dažniau pagrindiniu šventinio stalo patiekalu tampa keptas kalakutas. O savo populiarumu kalakutai šalies ūkiuose dabar nusileidžia tik vištoms. Nors pastarosioms pagal gausumą neprilygsta, tačiau kalakutai jau išstūmė kadaise populiarias žąsis ir antis.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Dec 25, 2012, 6:20 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:30 AM

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.