Penktadalis vyrų turi vaizdo įrašą, kuriame jie mylisi

Dažnai žmonės su draugais noriai dalijasi savo intymaus gyvenimo įspūdžiais, tačiau vengia šios temos, kai kalbasi su partneriu. Todėl tiesiogiai sulaukti nuoširdžių atsakymų į gana pikantiškus klausimus dažniausiai nepavyksta. Britų sociologai bei ekspertai lytinio auklėjimo klausimais atliko apklausą internetu, norėdami išsiaiškinti kai kuriuos aktualius sekso klausimus, rašo metro.co.uk.

Dauguma žmonių nėra linkę kalbėtis su partneriu apie seksą. Jie mieliau savo norus išreiškia veiksmais.<br>123rf
Dauguma žmonių nėra linkę kalbėtis su partneriu apie seksą. Jie mieliau savo norus išreiškia veiksmais.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 25, 2012, 9:21 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:30 AM

Ar atsiliepiate į telefono skambutį sekso metu?

50 proc. apklaustų vyrų ir beveik tiek pat moterų tvirtino, kad jokie skambučiai nepajėgia jų atitraukti nuo šio intymaus užsiėmimo. Štai kita pusė respondentų pareiškė, kad viskas priklauso nuo to, kuriame šio proceso etape jie tuo metu yra. Pavyzdžiui, jei preliudija, galima ir atsiliepti, o pačiame įkarštyje beveik neįmanoma adekvačiai reaguoti į skambinančiojo žodžius ir atsakyti į jo klausimus. Ar kada nors atlikote savo partneriui intymų kirpimą?

Per apklausą paaiškėjo, kad kai kuriems respondentams tai – maloni pramoga ir labai jaudinantis užsiėmimas. Tačiau 41 proc. apklaustų moterų tvirtino, kad joms net nekilo tokių minčių, o penktadalis proc. respondenčių surizikuotų paimti skutiklį ir gelį į rankas ir paeksperimentuotų su mylimojo genitalijomis. Štai 6 proc. moterų pasirengusios prisiimti barzdaskučio atsakomybę ir nuskusti partnerio veidą.

Kalbant apie vyrus, daugiau nei 50 proc. iš jų jau seniai su dideliu malonumu atlieka intymius kirpimus savo draugėms. Tačiau 21 proc. vyrų kategoriškai atsisakytų kišti nagus prie savo širdies damos intymios vietelės. Įdomu tai, kad 3 proc. vyrų su malonumu depiliuoja savo mylimosioms kojas.

Ar kada nors filmavote nuogą partnerį ir meilės aktą su juo?

Paaiškėjo, kad tokių vaizdajuosčių turi 20 proc. apklaustų vyrų ir 13 proc. moterų. Paprastai vadinamosios namų pornografijos neperduodamos iš rankų į rankas, o saugomos atokiose ir pašaliniams neprieinamose vietose. Tiesa, kartais nutinka, kad vaizdajuostė ima ir prapuola. Kitaip tariant, jas nukniaukia buvusios draugužės, pavydūs, atstumti vyrai. Būtent taip nutiko 7 proc. apklaustų vyrų ir moterų.

Ar turėjote daugiau nei vieną sekso partnerį per naktį?

6 proc. vyrų ir moterų atsakė teigiamai, pridūrę, kad taip įvyksta gana dažnai, tačiau artimiausiu metu jie nesiruošia keisti savo gyvenimo būdo ir grafiko. Tuo tarpu beveik pusė moterų (41 proc.) pareiškė, kad gyvenime niekada neleistų tokio amoralaus elgesio, užtat 20 proc. prisipažino, kad vieną kartą gyvenime taip pasielgė ir nusprendė daugiau niekada nekartoti šios klaidos.

Dar 20 proc. moterų bent retsykiais praktikuoja seksą su dviem partneriais, užtat 35 proc. vyrų neslėpė, kad su malonumu dalyvautų lovos maratone, bet jiems to niekas nepasiūlo. Štai 23 proc. moterų sakė, kad buvo sulaukusios tokio pasiūlymo, tačiau kategoriškai atsisakė.

Ar norėtumėte mylėtis su žmogumi, kuris gerokai jaunesnis arba vyresnis už jus?

5 proc. apklaustų vyrų ir moterų taip pasielgė vieną kartą ir labai pasigailėjo, 32 proc. moterų ir 18 proc. vyrų mano, kad didelis partnerių amžiaus skirtumas yra neigiamas dalykas sekso klausimais. Štai 28 proc. respondentų tvirtinimu, 15-20 metų amžiaus skirtumas nėra kliūtis sekse. Vis dėlto daugiausiai apklausos dalyvių tvirtino, kad neturi nieko prieš, atsikąsti draudžiamo vaisiaus su jaunute mergina arba žilagalviu meilužiu.

Kaip pasakote savo partneriui, kad norite mylėtis su juo?

Sociologai ir ekspertai per apklausą išsiaiškino, kad įprastai dauguma vyrų ir moterų nesikalba apie seksą, o stengiasi elgtis taip, kad viskas įvyktų natūraliai, be jokių gudrybių ir pinklių.

Vis dėlto 20 proc. vyrų ir 14 proc. moterų pasako apie savo norus tiesiai šviesiai, o 20 proc. merginų ir 7 proc. jaunų vyrų yra pasirengę imti iniciatyvą į savo rankas ir bet kokia kaina pasiekti tikslą. Štai kiti apklausos dalyviai yra linkę sulaukti iš savo partnerio ypatingo kvietimo.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.