Rytų horoskopas Gyvatės metams

Avinas

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 28, 2012, 3:03 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:20 AM

Mokykitės rizikuoti

2013-aisiais laukia didelis karjeros šuolis. Sėkmė aplankys tuo atveju, jei sugebėsite atsisakyti komforto ir nebijosite didelės rizikos. Siekdami pažinti visa, kas Nauja, norėdami pertvarkyti pasaulį, atminkite, kad pradėti reikia nuo savęs. Svarbu užmegzti naudingas pažintis, pirmame 2013-ųjų pusmetyje pravartu būtų pasimokyti, pakelti kvalifikaciją. Antrame – daugiau laiko skirti šeimai.

Po Avino ženklu (televizijos serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker, garsioji atlikėja Celine Dion) gimusios moterys, nepaisant jų ryžtingumo ir savarankiškumo, mėgsta, kai jas apipila nuoširdžiais ir deramais komplimentais. Bet joms jokiu būdu negalima meilikauti – šito jos niekada neatleidžia!

Savimi pasitikintys Avinai (Holivudo žvaigždė Robertas Downey jaunesnysis, garsusis atlikėjas Eltonas Johnas) nepripažįsta autoritetų, todėl greitai užima lyderio pozicijas. Vadovaudamiesi tik savo patirtimi ir elgdamiesi kaip jiems atrodo teisinga, nekreipia dėmesio į patarimus,j – už tai jiems tenka „susimokėti“.

Jautis

Pasinerkite į jausmų pasaulį

2013-aisiais neverta imtis veiklos vienam/ai, atsisakykite egoizmo. Itin svarbūs įvykiai laukia metų pabaigoje: yra šansas sutikti savo antrąją pusę. Situacija darbe bus itin palanki pirmame 2013-ųjų pusmetyje, atsivers galimybė pelnyti pripažinimą. Materialinė padėtis paklus principui: tai pilnos kišenės, tai tuščios.

Jaučius (po šiuo ženklu gimė Holivudo režisierė Sofia Coppola, kino žvaigždė Renee Zellweger) astrologai vadina žemės druska, nes jie žino, ko nori ir ryžtingai siekia savo tikslo, tam sutelkdami visas savo jėgas ir energiją.

Jaučiai (Holivudo žvaigždė George'as Clooney, futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas) draugišką, aistringą prigimtį slepia po išoriniu santūrumu ir nedaugiažodiškumu. Praktiškumas verčia juos savo jausmus išreikšti brangiomis dovanomis, o ne gražiais žodžiais.

Dvyniai

Patikėkite savo jėgomis

Pirmoje 2013-ųjų pusėje Dvyniai taps reikšmingesniais ir didesnį autoritetą pelniusiusiais žmonėmis. Bet pirmiausia pravartu išanalizuoti tikruosius tokio pokyčio motyvus tam, kad netaptų egoistiškais tironais. Svarbiausi įvykiai susiję su karjera. Svarbu atkreipti dėmesį į savo organizmo būklę ir pasukti į sveiko gyvenimo būdo kelią.

Po Dvyniu ženklu gimusius (Holivudo žvaigždė Nicole Kidman, topmodelis Heidi Klum) valdo Merkurijus, kuris apdovanoja juos domėjimosi visu kas Nauja, smalsumu, mokėjimu bendrauti ir patrauklia išvaizda. Guvus protas ir sugebėjimas greitai persikūnyti leidžia Dvyniams įkopti į profesines aukštumas.

Po Dvynių ženklu gimę stipriosios lyties atstovai (prancūzų aktorius, „Oskaro“ laureatas Jeanas Dujardinas, Holivudo žvaigždė Johnny Deppas) – jaunatviški savo dvasia, nevengia mokytis, jiems patinka išsilavinę, intelektualūs žmonės – tikri savo darbo srities meistrai. Beje, patys Dvyniai gali likti lengvabūdiškais, paviršutiniškais žmonėmis, greitai keisdami savo pomėgius ir interesus.

Vėžys

Visada lydės laimė

2013-ieji – vieni kūrybiškiausių metų, tad Vėžiai neturi bijoti atskleisti savo talentų ir sugebėjimų. Karjera bus paženklinta rimtų pokyčių. Pagrindinė sėkmė laukia antrame pusmetyje, kuomet išaugs Vėžių įtaka aplinkiniams.

Vėžys (po šiuo ženklu gimusi Holivudo žvaigždės Meryl Streep, Pamela Anderson) savo išrinktąjį myli širdimi ir siela, jam skiria pagrindinę vietą savo gyvenime, rūpinasi, saugo jį nuo visų ir visko. Beje, savo garbinimo objektui tarnauja su malonumu ir nesavanaudiškai.

Stipriosios lyties atstovai, gimę po Vėžio ženklu (Holivudo žvaigždės Harrisonas Fordas, Tomas Cruise'as) – emocingi, pažeidžiami, jausmingi, „galvoja širdimi“ ir pasitiki tik savo intuicija, jų nuotaikos dažnai ir iš esmės keičiasi. Nieko keisto: nepastovus Mėnulis savo savybėmis apdovanojo ir savo „pavaldinius“.

Liūtas

Išplėskite horizontus

2013-aisiais karjeros troškimus atidėkite į šalį, visas jėgas skirkite patikimam „užnugariui“ sukurti. Pribrendo laikas išspręsti visas dvejones, susijusias su namais, gyvenamąja vieta. Ir jei seniai norėjote įsigyti nekilnojamąjį turtą ar padaryti būsto remontą, 2013-ieji – tinkamas laikas. Suburkite šeimą, sutvirtinkite santykius su artimaisiais.

Gimusios po Liūto ženklu dailiosios lyties atstovės ( Holivudo žvaigždės Halle Berry, Jennifer Lopez) visada ir visur elgiasi karališkai, patinka dėmesys jų asmeniui, moka padaryti įspūdį. Liūtės yra tobulai įvaldžiusios savo įvaizdžio meną, dažnai pasižymi įgimtu aktorės talentu.

Stipriosios lyties atstovai Liūtai (Holivudo žvaigždė Arnoldas Schwarzeneggeris, muzikos grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris) – idealūs meilužiai ir aistringi, romantiški gerbėjai. Tik jie sugeba taip gražiai pavergti moters širdį, užkariauti ją ir apipilti savo išrinktąją brangiomis dovanomis. Bet šeima – ne jų stichija.

Mergelė

Užkariaukite naujas aukštumas

Į Mergelių gyvenimą ateis daugybė įdomių žmonių, tad nesistenkite užsisklęsti savyje. Labai naudinga įgyti rimtą išsilavinimą, dalyvauti konferencijose, seminaruose ar tiesiog daug skaityti. Atsivers kelionių ir tolimų išvykų galimybė. Karjera Mergelei taps viena svarbiausių metų temų, o asmeninis gyvenimas pradės tekėti ramia vaga.

Po Mergelės ženklu gimusios (Holivudo žvaigždė Salma Hayek, topmodelis Claudia Schiffer) – labai žavingos moterys. Savo emocijas nuslopina, nerodo viešai ir kruopščiai renkasi su kuo bendrauti. Jos – ramios ir racionalios, – tai pasakytina apie visas gyvenimiškas situacijas. Partneriui gali būti ištikimos visą gyvenimą.

Mergelės ženklo stipriųjų lyties atstovų (madų karalius Karlas Lagerfeldas, Holivudo žvaigždė Hugh Grantas) stipriosios pusės: aštrus protas ir analitinis mąstymas, racionalumas ir gebėjimas uždirbti pinigus. Šie žmonės – darboholikai. Po Mergelės ženklu gimusiems vyrams dažnokai sudėtinga išreikšti savo jausmus ir emocijas žodžiais. Vyrauja nuomonė, kad jie – puikūs šeimos žmonės.

Svarstyklės

Gaudykite laimės paukštę

2013-aisiais svarbiausia susikurti stabilų finansinį pagrindą. Svarstyklės, neatsisakykite galimybės papildomai uždirbti, nes tai jūsų nepriklausomybės ateityje prielaida! Antrasis 2013-ųjų pusmetis bus itin sėkmingas kopti aukštyn karjeros laiptais ir profesiniam meistriškumui kelti. Asmeniniame gyvenime gali būti permainų, – tad neverta nieko planuoti iš anksto.

Po Svarstyklių ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės (kino žvaigždės Gwyneth Paltrow, Monica Belluci) – kūrybingos, estetės, visada ir iki mažiausių detalių rengiasi stilingai ir skoningai. Be to, diplomatiškos ir taktiškos.

Tarp šio ženklo stipriosios lyties atstovų (australų kilmės aktorius Hugh Jackmanas, garsusis atlikėjas Robbie Williamsas) – labai daug kūrybingų asmenybių ir meno žmonių. Dažnai jų talentas pasireiškia ne vienoje, o iš karto keliose srityse.

Skorpionas

Išnaudokite savo šansą

2013-ieji – lemtingi metai, nes Skorpionai turi apsispręsti, kas jiems gyvenime svarbiausia. Po šiuo ženklu gimusieji turi kelti sau ambicingus tikslus ir nepamiršti, kad sėkmė priklauso tik nuo jų asmeninių pastangų. 2013-aisiais jie turi šansą visiems įrodyti, jog sugeba tikrai daug. Bet svarbu atsižvelgti ir į savo antrosios puselės nuomonę.

Po Skorpiono ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės (Holivudo žvaigždės Demi Moore, Julia Roberts) – aistringos prigimties, o jų žvilgsnis pritraukia it magnetas. Po šiuo ženklu gimusios dažnai yra „femme fatale“.

Skorpiono ženklo stiprioji lytis (aktorius Ryanas Goslingas, Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio) – labai charizmatiška ir nenuspėjama. Bet Skorpionai – pakankamai minkštaširdžiai, nežiūrint į visą, regis, jų kietumą, nejautrumą, ir ištikimi.

Šaulys

Prioritetas – suvokti save

2013-ieji įdomūs tuo, kad suteikia Šauliams galimybę atsiriboti nuo smulkių kasdienių rūpesčių, šurmulio ir pažinti save. Drąsiausi Šauliai gali net laikinai palikti darbą tam, kad suteiktų sau galimybę dvasinėms paieškoms. Beje, pirmasis pusmetis atneš daugybę įdomių įvykių, susijusių su asmeniniais santykiais. Pasistenkite nesipykti su partneriu.

Po Šaulio ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės (popmuzikos dievaitė Britney Spears, Holivudo žvaigždė Kim Basinger) – nuoširdžios nuotykių ieškotojos, joms patinka keliauti ir megzti pažintis su naujais žmonėmis. Jų draugijoje liūdėti tikrai netenka!

Stipriosios lyties, gimusios po Šaulio ženklu (garsusis Holivudo režisierius Woody Allenas, Holivudo žvaigždė Bradas Pittas) šūkis: visada būti visų įvykių sūkuryje. Jie pasižymi puikiais analitiniais sugebėjimais, protingi ir mėgstantys bendrauti.

Ožiaragis

Pasitikite savo svajonę

2013-aisiais Ožiaragiai taps tarsi neišsenkančiu fizinės galios ir energijos šaltiniu, tad šiuos metus reikia išnaudoti savo asmenybės tobulėjimui. Pagrindiniai įvykiai bus susiję su visuomenine veikla, dėlto labai svarbu neužsisklęsti savyje, o ieškoti bendraminčių, daugiau bendrauti. Ožiaragiai, drąsiai pradėkite svarbius projektus, nebijokite rizikos, nes 2013 metais gali išsipildyti didžiausios jūsų svajonės!

Po Ožiaragio ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės (britų supermodelis Kate Moss, Holivudo žvaigždė Faye Dunaway) moka gražiai ir stilingai rengtis. Jos turi puikų skonį ir gerą humoro jausmą.

Stiprioji lytis, gimusi po Ožiaragio ženklu (britų aktorius, „Oskaro“ laureatas Ralphas Fiennesas, Holivudo žvaigždė Johnas Travolta) – darbštūs ir atkaklūs, paprastai užima aukštas vadovaujančias pareigas. Į jų nuomonę atsižvelgiama, į juos lygiuojamasi. Po šiuo ženklu gimę žmonės tikrai verti susižavėjimo!

Vandenis

Kurkite idėjas

2013-aisiais – šansas padaryti puikią karjerą ir daug kas priklausys ne tik nuo sėkmės, bet ir nuo Vandenio darbštumo ir pasiryžimo prisiimti atsakomybę. Metų pradžia – itin kūrybingas laikas, tad verta pagyventi pagal laisvą grafiką. Asmeninis gyvenimas paženklintas pakilimu, tik svarbu dėl jausmų stačia galva nenerti į vandens sūkurį ir neprarasti blaivaus proto.

Po Vandenio ženklu gimusi dailioji lytis (Holivudo žvaigždė Jennifer Aniston, garsioji muzikos atlikėja Sheryl Crow) – kūrybingos ir nestandartinio mąstymo, jų galvoje greitai gimsta naujos idėjos. Aplinkiniai paprastai įsiklauso į jų nuomonę ir patarimus.

Vandeniai – stiprioji lytis (muzikos atlikėjas Justinas Timberlake'as, kino žvaigždė Elijah Woodas) apdovanoti puikiu humoro jausmu. Jie geba pasijuokti ne tik iš aplinkinių trūkumų, bet dar ir iš savęs. Beje, jų ironija visada būna tolerantiška.

Žuvys

Būkite pasirengę permainoms

Jei Žuvys seniai rengėsi į kelionę, tai 2013-ieji – palankus laikas savo planams įgyvendinti. Itin – antrame pusmetyje, kai širdies reikalai patirs pakilimą. Bet neverta pamiršti ir apie galimybes atskleisti savo sugebėjimus, nes Žuvims atsivers, vaizdžiai sakant, platūs vartai parodyti ką jos gali. Namų rūpesčiams reikia skirti pirmąjį 2013-ųjų pusmetį.

Po Žuvies ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės (Holivudo žvaigždė Sharon Stone, buvęs topmodelis Cindy Crawford) – kūrybingos asmenybės, joms patinka kurti tai, kas gražu. Todėl jų tarpe dažnai būna gerų dailininkų, skulptorių, rašytojų, muzikantų, dizainerių, žurnalistų ir aktorių.

Stipriosios lyties atstovų ( Holivudo žvaigždės Bruce'as Willisas, Chuckas Norrisas) ištikimi palydovai – prabanga ir spindesys. Jie dievina gražius drabužius, rengti didžiulius šeimyninius pietus. Žuvys dažnai kolekcionuoja antikvariatą ar paveikslus. Nieko nuostabaus, nes pomėgis tam, kas gražu – skiriamasis Žuvų ženklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.