Astrolės S. Liepienės horoskopas gruodžio 29-sausio 4 dienomis

ŽUVYS (02 20—03 20)

OŽIARAGIS (12 23—01 20) Ritmas. Nesvarbu, koks sniego storis, nes gyvenimas klampoja savo ritmu. Jums, kaip ir visada, tenka galvoti ne tik apie šią dieną, bet ir apie tai, kas bus rytoj.
OŽIARAGIS (12 23—01 20) Ritmas. Nesvarbu, koks sniego storis, nes gyvenimas klampoja savo ritmu. Jums, kaip ir visada, tenka galvoti ne tik apie šią dieną, bet ir apie tai, kas bus rytoj.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("TV antena")

Dec 29, 2012, 7:11 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:10 AM

Labdara. Visi nori tikėti, kad kiti metai bus geresni, o šnypščianti metų valdovė jiems lems sėkmę. Gal ir lems, jei pirmomis metų dienomis neprisišauksite bėdų. Tai, ką turite, reikia saugoti ir nedalyti aplinkiniams. Tai pasakytina ne tik apie savus, bet ir apie svetimus daiktus. Net jei pas jus kas nors ką nors paliko, vis tiek neturite teisės to daikto išmesti ar padovanoti. Neprovokuokite ginčų namuose, kad ir kokios rimtos temos būtų.

VANDENIS (01 21—02 19)

Kaprizai. Net jei galvoje tik konfeti, o darbdavys leido neiti į darbą iki pat Trijų karalių, vis tiek taip ilgai švęsti negalėsite. Atsiras užgriūvančių į svečius, teks daug važinėti, blaškytis po parduotuves ieškant naujo virdulio ar maišytuvo. Elektros prietaisai virtuvėje — kaprizingi. Ne mažiau kaprizų turės ir giminaičiai. Todėl būkite atidūs, kai po eglute dėsite dovanas. Geriau mažesnis siurprizas, bet pritaikytas konkrečiam žmogui.

AVINAS (03 21—04 20)

Skaičius. Kiek dovanų po eglute radote, tiek norų likimas išpildys artimiausiu metu. Tik norėkite protingai, neskubėkite sakyti garsiai. Norai, susiję su kelionėmis, pildysis sunkiai. Kažkas trukdys tvarkyti dokumentus, kažkam užklius jūsų optimizmas. Laimė, tai tik šventinis nuovargis, saldumynų perteklius. Viskas greitai grįš į kasdienybės ratą.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Ritmas. Nesvarbu, koks sniego storis, nes gyvenimas klampoja savo ritmu. Jums, kaip ir visada, tenka galvoti ne tik apie šią dieną, bet ir apie tai, kas bus rytoj. Šventės — ne pats palankiausias laikas spręsti finansinius reikalus ar pradėti darbus. Daugelis geriau kirkins snieguoles, nei dirbs. Prieš pat Naujuosius metus pasikeitę planai privers pamiršti šventes dar pirmomis jų dienomis. Tai nebus itin nemalonu, tik netikėta.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Į praeitį. Šventinis šurmulys greitai nurimsta, bet naujų darbų dar nepradėkite. Juos baigti nebus lengva, jie neatneš tokios naudos, kokios tikitės. Leiskite sau pasvajoti, paplepėti apie praeitį, pasėdėkite su draugais. Bet svečiuose pernelyg ilgai neužsibūkite. Pasistenkite nepervertinti nuopelnų tų, kurie padėjo ieškodami naudos sau. Daugiau galvokite apie kitus nei apie save. Bandymai tapti svarbiausiu žmogumi žlugs.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Dovanos. Jei dovanos aplenkė jūsų namus, gal tiesiog per aukštai eglės šaką papuošėte ir Kalėdų Senelis nematė, kur padėti? Greičiausiai viskas gerai ir dovanos kaip tik tos, kurių troškote. Ši savaitė bus miglota, šiek tiek praskiesta vynu ir visai nekonkreti. Jei galite, nedirbkite, mėgaukitės atostogomis. Daugiau laiko skirkite šeimai, bendravimui, draugams. Dabar sukurtus planus ateityje teks keisti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Nesvarbu. Jei jums nesvarbu, kas vyksta ar kas bus artimiausiu metu, tai paklauskite namiškių, ką jie apie tai mano. Jie tikrai turi planų, kuriuose dalyvaujate ir jūs. O kadangi jums ne itin svarbu, tai teks įgyvendinti tai, ko kiti nori. Nežadėkite nei paskolų, nei išloštų ar kitais būdais gautų pinigų. Naudoti galite tik savo nuolatines pajamas. Jei šią savaitę dalyvausite senųjų metų palydose su darbo kolektyvu, pyktį, kitus negatyvius jausmus palikite namie.

JAUTIS (04 21—05 21)

Tąsa. Nesulaukus pasaulio pabaigos tenka viską planuoti iš naujo. O gal tiesiog tęsti tai, kas pradėta ir dar neužmiršta. Nesureikšminkite smulkmenų, neieškokite tiesos ten, kur jos nėra ir niekada nebuvo. Nesistenkite įžvelgti susvetimėjimo, intrigų, baikite galvoti apie slaptus priešus. Daugiausia sumaišties įnešite patys. Nebūkite tokie skysti ir sentimentalūs. Būkite realistai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Kelias. Apsnigtas, klampus, bet aiškus. Eikite ten, kur veda norai, emocijos arba seni draugai. Galima ne tik rasti naują meilę, bet ir naują darbą. Arba viską kartu. Ši savaitė sėkminga tiems, kas ieško, nori permainų ir yra joms pasiryžę. Ir nesvarbu, kad kažkas jus išvadins seniu besmegeniu. Priimkite tai kaip žiemos komplimentą.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Saikas. Dabar — naujų darbų ir siekių laikas. Viskas, kas susiję su tolimomis kelionėmis, mokslais, yra gana perspektyvu. Įkalbinėjimo meno gerbėjai taip pat turės puikių progų pasirodyti. Visos moterys bus žavios, todėl negailėkite komplimentų. Gal kiek sunkoka sausio pradžia, bet ji visada būdavo ne itin darbinga. Svarbu nepadauginti, toli nevažinėti ir nepamesti lėktuvo bilietų.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Gailestingumas. Vadovaudamiesi vien emocijomis bandysite keisti ne tik savas pažiūras. Stiprus užuojautos jausmas. Norėsite išdalyti visą pasaulį, visus susikviesti ir pamaitinti. Vertėtų laiku sustoti. Juk šį tą reikia pasilikti ir sau. Suvoksite, kad tokia padėtis negali tęstis, kad reikia ką nors daryti. Tik ką? Prisitaikymas prie kitų nieko nepakeis, todėl bandykite į situaciją pažvelgti realiai. Sustiprės potraukis į alkoholį ir narkotikus.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Šventė. Leiskite sau pasimėgauti švenčių laikotarpiu. Jis ilgai nesitęs, negalėsite ramiai skaičiuoti žvaigždžių. Vis dėlto bent trys dienos jums bus kaip atostogos. Toks jau jūsų gyvenimas — rūpesčiai dėl vaikų, komplikuoti meilės reikalai. Šiek tiek pavydo ir azarto. Gal tai nesugriaus namų idilės, bet spalvingų blizgučių daug pribyrės. Kas juos šluos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.