Delnų glamonės - neatskleistas malonumų šaltinis

Glamonės yra neišsenkamos, nes galima aptikti vis naujas erogenines zonas. Žinoma, tam prireiks jūsų fantazijos. Štai žymus rusų seksologas Jurijus Romanovas atskleidžia kaip reikia glamonėti delnus, rašo s-info.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2012, 8:30 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:43 AM

Žmogaus delnuose yra išsidėsčiusių daugybė nervinių galūnėlių. Vadinasi, jose slypi galybė erogeninių zonų. Tiesa, nėra taip aiškiai išreikštos kaip kaklo, ausų ar krūtinės srityse. Vis dėlto prisilietimai prie atitinkamų delnų ir pirštų vietų maloniai sujaudinama, ypač meilės preliudijos pradžioje.

Anot seksologo, delnų glamonės turėtų būti abipusės. Partneris, kuriam švelniai, vien pirštų galiukais, glostomi delnai, patiria lengvą malonumą, o stimuliuojant nervines galūnėles, esančias pirštų galuose, galima patirti ir stipresnį malonumą.

Ypač jautrios vietos slypi riešo srityse. Odą čia galima švelniai paglostyti pirštų galiukais. Vyras tokias glamones supranta kaip moters ypatingą švelnumo ir meilės ženklą. Po 2-3 minutes trunkančių vos juntamų prisilietimų moteris gali sustiprinti glostymus spustelėjimais pulso link. Toje vietoje oda yra plona ir itin švelni. Seksologo tvirtinimu, partneris gana seksualiai susijaudinti, jei partnerė tą vietą stimuliuos sukamaisiais pirštų judesiais.

Tuo pačiu ir partnerė pajus malonų ir jaudinantį kutenimą ant savo pirštų galiukų. Šis erotinis žaidimas naudingas ne tik dėl to, kad jaudina seksualiai, bet, tikėtina, gali visai netikėtai pažadinti ir naują erogeninę zoną, apie kurią partneris net nenutuokė. Taip galima sustiprinti abipusį švelnumą. Todėl net iš prigimties griežas ar grubus vyras taps švelnesnis.

„Būtent tokiomis glamonėmis moteris gali palenkti į savo pusę net ir sunkiai sutramdomus vyrus. Juk senovės Kinijoje, priimant svečius į savo namus, pirmiausiai būtinai paglostydavo jų rankas ir delnus“, – tvirtino J.Romanovas.

Specialisto tvirtinimu, pirštų, delnų ir riešo glamonės patartinos preliudijos pradžioje arba po sekso.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.