Kaip sužinoti, ar jūs esate pasiruošusi vestuvėms?

Jūs turite puikų partnerį, mylite vienas kitą ir jau esate susižadėję. Atrodo, belieka jus tik pasveikinti. Tačiau ar jūs tikrai pasiruošusi ištekėti už šio vyro? Mes jums padėsime tai išsiaiškinti, rašo redbookmag.com.

Jei susidurtumėte su sunkumais arba patektumėte į kieno nors nemalonę, ko prašytumėte padėti pirmiausiai: mylimojo, draugės ar mamos?<br>123rf
Jei susidurtumėte su sunkumais arba patektumėte į kieno nors nemalonę, ko prašytumėte padėti pirmiausiai: mylimojo, draugės ar mamos?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-30 09:34, atnaujinta 2018-03-14 08:54

Daug merginų taip trokšta ištekėti, kad net nekreipia dėmesio į potencialaus jaunikio asmenybę. Todėl pirmiau reikėtų išsiaiškinti, kas svarbiau: praleisti su tuo žmogumi visą gyvenimą ar nustebinti kitus savo ištaiginga vestuvine suknele?

Paklauskite savęs: ar ruošiatės sublizgėti tik dėl vestuvių? Jei netikėtai suprasite, kad vedybų iškilmės jus domina labiau nei būsimasis sutuoktinis, padarykite nedidelę pauzę, nes, panašu, yra apie ką rimtai pagalvoti.

Мoterys dažnai tikisi, kad gerai pažįsta žmogų, už kurio susiruošė ištekėti. Žinoma, šaunu, kad jums abiems patinka vaniliniai ledai ir Woody Alleno kūryba. Tačiau ar sutampa jųdviejų požiūriai kitais, daug rimtesniais klausimais ir, svarbiausia, ar sugebate abu ieškoti kompromisų?

Paklauskite savęs: Ar norite iš gyvenimo to paties, ko ir jūsų partneris? Kaip jūs pasielgsite, jei paaiškės, kad ne?

Jei susidurtumėte su sunkumais arba patektumėte į kieno nors nemalonę, ko prašytumėte padėti pirmiausiai: mylimojo, draugės ar mamos?

Paklauskite savęs: Kas jums labiausiai padeda ir palaiko sunkią valandą? Jei mylimojo patarimai ir palaikymas jums padeda, jus sveikiname! Visai kas kita, jei jūsų nesėkmės ir prašymai nervina išrinktąjį arba jis apskritai nekreipia į tai dėmesio.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.