Aštuonios klaidos, kurias vyrai padaro rašydami SMS

Amerikiečių tinklaraštininkas Rich Santos pasidalino savo asmenine ir savo bičiulių karčia patirtimi santykiuose su merginomis. Šį kartą pasakojame, kaip jie suklysdavo rašydami trumpąsias žinutes merginoms po pirmojo pasimatymo. R. Santos išskyrė aštuonias dažniausiai pasitaikančias klaidas, kurių lengvai galima išvengti.

Kai ženklų skaičius žinutės laukelyje pasiekia ribą, reiktų susimąstyti.<br>123rf
Kai ženklų skaičius žinutės laukelyje pasiekia ribą, reiktų susimąstyti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-31 10:51, atnaujinta 2018-03-14 08:35

Elgesys lyg visiško psichopato

Įsivaizduokite, mergina susitinka su vaikinu. Pirmasis pasimatymas jiems puikiai pavyksta ir jiedu išsiskiria nakčiai. Mergina, pavadinkime ją Alisa, sekmadienį prabunda pusę aštuonių ryto. Telefono ekrane ji perskaito mielą žinutę: „Labas rytas, gražuole“. Viskas būtų puiku, jeigu ne faktas, kad jos kavalierius prie telefono budi jau nuo penktos valandos ryto. Toks elgesys atrodo maniakiškas.

Pravardžiavimas

Vos susipažinus nederėtų merginai suteikti keistų pravardžių. To reiktų vengti net tuomet, kai ją nuolat norite vadinti „gražuole“. Tai pernelyg skubota.

Ilgi tekstai

Kai ženklų skaičius žinutės laukelyje pasiekia ribą, reiktų susimąstyti. Ypač jei tai kartojasi itin dažnai.

Agresija

Dauguma vaikinų nekantrauja laukdami atsakymo iš jiems patinkančios merginos. Vis dėlto nederėtų jos spausti ir skubinti. Duokite jai laiko.

Primygtinas reikalavimas susitikti

Pasekime tolesnius įvykius. Vaikinas (tebūna jo vardas Simas) paprašė Alisos susitikti ateinančią savaitę. Tačiau mergina Simui atsakė, kad ji sekančią savaitę bus užsiėmusi ir pasiūlė nukelti pasimatymą į dar kitą savaitę.

Dauguma vaikinų į tokią žinią reaguoja netinkamai. Vietoj to, kad gerbtų merginos norus, jie atsako, kad labai nori ją susitikti kuo greičiau.

Vertimas moterį pasijusti nejaukiai dėl savo jausmų

Intensyvus bombardavimas trumposiomis žinutėmis greitai atbaido merginas. Dažniausiai jos mandagiai paaiškins, kad su jumis nori likti tik draugais. Tokius žodžius reikia priimti oriai ir neversti savo simpatijos pasijusti nejaukiai dėl to, kad jūsų nemyli.

Ižeidinėjimai

Kai jus atstumia, niekada neįžeidinėkite merginos. Prisiminkite, jūs į viską turite reaguoti oriai.

Puikybė

Kai galų gale vaikinas pripažįsta, kad viskas baigta, santykius dažnai užbaigia trumpąja žinute: „Man taip dar niekada nebuvo nutikę“. Tiesa ta, kad puikybei šioje situacijoje ne vieta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.