Patarimai, kaip greitai susiruošti Naujųjų metų sutikimui

Gruodžio 31 – darbo diena, todėl sunku iš anksto pasiruošti šventiniam vakarui. Juk reikia padaryti daug darbų: paruošti valgius, šventinį stalą, sutvarkyti namus, rašo blikwomen.com.ua. Be to, reikia skirti pakankamai laiko sau pačiai. Мes jums siūlome veiksmų planą, kaip pasipuošti ir pasidaryti makiažą pačioms vos per pusvalandį.

Net jei spaudžia daug nepadarytų darbų, skirkite laiko ir sau.<br>123rf
Net jei spaudžia daug nepadarytų darbų, skirkite laiko ir sau.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2012, 5:25 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:18 AM

Pirmiausiai reikia nusiraminti. Taip, laukia daug darbų, viską suspėti sunku, tačiau nieko nėra neįmanoma. Prisiminkite, kad kuo labiau skubate, tuo labiau blaškotės, tuo mažiau suspėjate. Viskas krenta iš rankų ir niekaip negalite padaryti iki galo. Todėl elkitės priešingai: net jei ir nedaug turite laiko, viską darykite neskubėdama, iš lėto ir pamatysite, kad viskas sėkmingai gula į savo vietas.

Jeigu pajustumėte, kad pakriko nervai dėl daugybės dar nepadarytų darbų, giliai įkvėpkite, sulaikykite kvėpavimą, suskaičiuokite iki dešimties ir iš lėto iškvėpkite. Akimirksniu pajusite, kaip jums sugrįžta energija, pasitikėjimas savo jėgomis.

Nepaisant to, nepagailėkite bent 10 minučių savo brangaus laiko kontrastiniam dušui, kuris ne tik padės atsigauti nuo nuovargio, bet leis atsikratyti priešnaujametinio jaudulio ir įtampos. Ir, suprantama, įsivaizduokite, kad su vandens srove nusiplauna ir jūsų nemalonumai, liūdesys ir kitos negatyvios emocijos. Išeisite iš dušo ne tik žvaliai nusiteikusi, bet ir atjaunėjusi, būtent tokia, kokia ir turėtumėte būti Naujųjų metų išvakarėse.

Kad ir kaip skubėtumėte, darbų įkarštyje reikėtų stabtelėti, atsisėsti prie stalo ir ramiai išgerti puodelį žaliosios arbatos. Garuojant ir jaučiant aromatingos arbatos kvapą, atsipalaiduosite ir visiškai, sukaupsite daug energijos. Tiesa, gerdama arbatą nepamirškite palepinti savęs mėgstamu saldainiu ar šokolado gabalėliu.

Jei norite, kad jūsų akys spindėtų, būtų išraiškingos, o veidas švytėtų, užtenka pasinaudoti paprastu liaudišku receptu: sutarkuokite žalią bulvę ir gautą masę suvyniokite į marlę. Po to prigulkite ant minkštasuolio ir uždėkite šį kompresą ant akių 7-10 minučių.

Šis paprastas būdas padės jums ne tik atsikratyti vadinamojo paraudusių ir sausų akių sindromo, bet ir paslėps veido nuovargį.

Taip pat greitai, bet efektingai galima pasidaryti ir makiažą. Maskuojančiu pieštuku pasitepkite paakius. Lygiai tą patį padarykite su problematiškomis veido vietomis: spuogeliais, inkštirais. Tik nepamirškite, kad šviesaus atspalvio maskuojamoji priemonė ilgiau išsilaiko. Makiažą užtvirtinkite kompaktine arba biria pudra, suteikiančia matinį pagrindą ir garantuojančia makiažo ilgalaikiškumą.

Dažydamasi akis tušo nepagailėkite viršutinėms blakstienoms, o štai apatinių beveik nelieskite. Per nemiegotą naktį tušas savaime nusėda ant apatinių blakstienų ir jei jos bus stipriai išdažytos, akys atrodys itin pavargusios. Jeigu po ranka neturite tušo, itin didinančio blakstienų apimtį, galima pasinaudoti paprasta biria pudra,. Pabarstykite ja blakstienas. Po to padažykite jas akių tušu. Blakstienos atrodys tankios ir ilgos.

Paskutinis akcentas – lūpos. Nereikėtų dažytis ryškiais ar tamsiais lūpų dažais. Skubėdama jūs nusidažysite nelygiai, o valgant lūpos greitai taps margos. Todėl geriausiai dažytis permatomu blizgesiu arba natūralios spalvos lūpų dažais.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.