Vyras susapnavo savo gyvenimo meilę (konkurso rašinys)

Tądien grįžusi iš diskotekos mamai pasakiau, kad sutikau savo vyrą. Ir neklydau.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Neringa L.

Dec 31, 2012, 7:20 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:18 AM

Tądien grįžusi iš diskotekos mamai pasakiau, kad sutikau savo vyrą. Ir neklydau.

Džiaugėmės kiekviena drauge praleista akimirka. Netiesa, jog karšta meilė greitai praeina. Po trejų bendro gyvenimo metų mudu susituokėme. Dabar man tikrai atrodo, kad viskas buvo lemta iš anksto.

Kartą mylimasis susapnavo (dar mes nebuvome kartu), jog šoka su savo svajonių mergina kažkur nepaprasto grožio kalnuose. Sapne jis nematė moters veido. Tą sapną, aišku, jis pamiršo.

Taip jau nutiko, kad mes apsilankėme toje pačioje diskotekoje, kur susipažinome. Šokome, šokome. Staiga jis pastebėjo, kad salės sienos tapytos kalnų vaizdais. Tada į ausį pakuždėjo: „Tu ta, kurią aš sapnavau!“

Supratau, kad romantiškiems galima išlikti ir ilgai gyvenant kartu. O sapnas buvo mums lemtingas. Dabar jau penkiolika metų džiaugiamės vienas kitu.

Parašykite mums laišką lrytas.lt"="">lrytas.lt"" target="_blank">pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.Istorijas siųskite iki sausio 10 d. Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.