Ką reikėtų padaryti, kad 2013-aisiais jus lydėtų sėkmė?

Norint, kad 2013 metai būtų laimingi ir turtingi, juose netrūktų daug teigiamų emocijų ir sėkmės, svarbu laikytis atitinkamų ritualų, kurie tinka gyvatei, globojančiai ateinančius metus. Tad kaip patraukti gyvatę į savo pusę?

Naujųjų metų naktį reikėtų pasistengti įsiteikti 2013-ųjų globėjai - gyvatei.<br>123rf
Naujųjų metų naktį reikėtų pasistengti įsiteikti 2013-ųjų globėjai - gyvatei.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2013, 4:13 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:56 AM

Gyvatę labai erzina triukšmas. Taip pat ji bijo ugnies, todėl geriau susilaikyti nuo gausių petardų, fejerverkų bei bengališkų ugnelių. Visa tai gali ne juokais išgąsdinti 2013 metų globėją, todėl tokiais atvejais nereikėtų tikėtis teigiamų pokyčių savo gyvenime.

Tačiau žvakes reikia uždegti. Jų šviesa turi visai kitokią reikšmę: ji padeda susikaupti, sutelkti mintis ir įminti didžiausias savo gyvenimo paslaptis, taip pat stiprina nuojautą ir intuiciją. Juk šios savybės būdingos ir gudriai gyvatei. Todėl tiems, kurie mėgsta burtus, šią Naujųjų metų naktį gali daug kas paaiškėti dėl jų ateities.

Kambaryje, kur ir sutiksite bei švęsite Naujuosius metus, turi būti jauku ir gražu. Įsitikinkite kad langai ir durys sandariai uždarytos, nes gyvatė stengiasi pabėgti nuo skersvėjų.

Taip pat Naujųjų metų išvakarėse svarbu išsaugoti taiką ir ramybę šeimoje, vengti konfliktų, ginčų ir triukšmingų santykių aiškinimosi. Gyvatei triukšmas ir skandalai baisiau nei liepsnojanti ugnis.

Be to, gyvatė gerbiama dėl savo sąžiningumo. Todėl prieš prisiekiant sau, kad nuo Naujų metų atsikratysite žalingų įpročių, pradėsite sportuoti, pakeisite darbą ir panašiai, reikėtų labai gerai apgalvoti savo sprendimus. Gyvatė itin neigiamai žiūri į tuos, kurie nesilaiko duoto žodžio,

Tai, ką gero pasieksite per 2013 metus savo asmeniniame gyvenime, karjeroje ir kitose srityse, liks ilgam, nes Gyvatė – nemirtingumo ir stabilumo simbolis.

Gyvatės metais paaštrės intuicija ir įvairūs ezoteriniai sugebėjimai žmonėms, linkusiems į mistiką, aiškiaregystę, todėl itin svarbu įsiklausyti į savo vidinį balsą ir jo neignoruoti.

2013 metais vertėtų labiau pasikliauti savimi ir išnaudoti savo resursus, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų. Todėl tikrai nereikėtų dėti vilčių į kitus arba perkelti atsakomybę ant jų pečių.

Trumpai tariant, reikia išnaudoti visas galimybes, kurios atsiras Gyvatės metais. Tačiau įsidėmėkite, kad gyvatė nemėgsta tingių žmonių ir tų, kurie neima to, kas jiems duodama tiesiog į rankas.

Švenčiant Naujuosius metus pravartu būtų bent kelis kartus atlikti judesius, imituojančius gyvatės šliaužimą. Tai atneš jums ne tik sėkmės, bet ir suteiks galimybę ateityje lengvai išsisukti net ir iš sudėtingiausių situacijų. O kad aplinkiniai nepalaikytų jūsų tokių gestų kvailyste, galima įtraukti tuos judesius šokant.

Kai laikrodžio dūžiai paskelbs Naujuosius metus, rekomenduojama pašnypšti kaip gyvatei. Tai padės atbaidyti negatyvią energiją ir atlaisvinti gyvenimo kelią nuo priešų, pavyduolių ir kitų piktavalių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.