Kaip elgtis ryte, kad nenutrūktų santykiai su Naujametinių nuotykių partneriu

Didžiosios Britanijos sociologų tyrimo duomenimis, 5 proc. moterų sausio 1-osios rytą atsibunda vienoje lovoje su nauju pažįstamu. Štai 37 proc. respondenčių sutinka Naujųjų metų rytą su mylimu vyru, su kuriuo seniai susitikinėja ir labai tikisi, kad jis greitai nuspręs oficialiai įteisinti santykius, rašo askwoman.ru. Kaip elgtis po šventinės nakties ir ką daryti, kad Naujųjų metų rytas būtų palankus moteriai?

Prisiminkite, kad naujametinis nuotykis gali ir likti tik nuotykiu.<br>123rf
Prisiminkite, kad naujametinis nuotykis gali ir likti tik nuotykiu.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2013, 9:00 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:02 AM

Jei jūs atsibudote anksčiau už vyrą

Nežadinkite jo. Jis ko gero labai pavargo ir nori ilgiau pamiegoti. Nelieskite jo, net jei jums reikia skubiai išeiti. Vyras visiškai teisingai supras jūsų paslaptingą pabėgimą ir susiras jus, kai išsimiegos.

Nepulkite stačia galva į vonios kambarį ir nesidarykite tokio paties makiažo, kaip ir šventės išvakarėse. Neverta atstatyti lemtingos gundytojos įvaizdį kosmetika, plaukų šukuosena. Geriau atsigaivinkite vėsiu vandeniu, vien perbraukite šukomis per plaukus ir vos vos pasidažykite. Bus gražu.

Nerinkite jo daiktų, išmėtytų po visą butą. Ypač venkite tai daryti, jei esate pas jį. Jei esate kartu su vyru, su kuriuo sieja ilgi santykiai, tai juo labiau nereikėtų pradėti daryti tvarkos iš paties ryto. Šiandien jūs ne šeimininkė, todėl nesugriaukite intymumo stebuklo.

Nejunkite garsios muzikos, televizoriaus ir nebarškėkite indais virtuvėje. Iš vienos pusės, pagirtinas jūsų noras paruošti jam gardžius pusryčius, tačiau iš kitos pusės – jūs trukdote jam išsimiegoti. Juk vieną kartą per metus galima apsieiti ir be pusryčių ir net be mėgstamų šventinių televizijos laidų.

Jei jis atsibudo anksčiau už jus

Neišsisukinėkite nuo bučinių vien dėl to, kad dar neatsimerkėte ir strimgalviais nenubėgote iki vonios. Ryte, ypač po švenčių, mes visi mažumėle jaučiamės susiglamžę, todėl mylimo žmogaus bučinys į užmiegotas akis – gana malonus dalykas.

Nepulkite rinkti savo daiktų ir išeiti. Juk judu suaugę žmonės ir praleidote laiką taip, kaip jums patinka. Todėl venkite atsiprašymų ar atgailavimų.

Neklauskite, kodėl jis jums neparuošė pusryčių į lovą. Geras šeimininkas pasirūpins tuo be priminimų. Jei jis nepasirūpina pusryčiais, vadinasi, arba jis nežino, ką reiškia geros manieros, arba nesąmoningai nori, kad jūs greičiau paliktumėte jo namus. Ir viena, ir kita, deja, reiškia, kad santykiai netruks ilgai.

Neklausinėkite apie jo ateities planus ir nerašykite savo telefono numerio ant servetėlės, jei su vyru susipažinote tik Naujųjų metų išvakarėse. Neleiskite jam suprasti, kad tikitės santykių tęsinio.

Ar jūsų naujametinė meilės naktis turi perspektyvų, galima suprasti iš keleto frazių ir veiksmų. Taigi, jei vyras ryte...

1. įsipylė kavos tik sau, akivaizdu, perspektyvų visiškai nėra.

2. grįžo nupirkęs gėlių puokštę ir šokolado plytelę – mes jus sveikiname!

3. neatmerkdamas akių ir nepakeldamas galvos nuo pagalvės, paklausė: „Na, ir kaip aš tau vakar?“, tai – rimtas signalas, kad jis turi daug kompleksų arba yra narcizas.

4. paklausė: „Kada tau iškviesti taksi?“. Daugiau su šiuo vyru nesusitikite.

5. pasidomėjo, ką darysite vakare – santykių ateitis yra jūsų rankose.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.