Meilės dar nepatyriau (konkurso rašinys)

Konkurso nuostatai nurodo papasakoti išskirtinę savo meilės istoriją. Deja, dar nejaučiau šio jausmo kokiam nors vaikinui. Gal dar nesubrendau tam? O gal dar per anksti? O gal kaip tik metas? Kaip sakoma, viskas savu laiku. Tikiu, jog šis jausmas mane aplankys.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Laura

Jan 2, 2013, 10:50 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:45 AM

Kas dar apie meilę?

Didžiulę meilę jaučiu savo šeimai, augintiniams ir visiems aplinkiniams. Žinoma, ir sau. Juk kiekvienas turi mylėti save, tik tada pasijausime laimingi.

O svarbiausia — myliu gyvenimą ir trokštu svaigintis jo teikiamuose privalumuose, tačiau neišsižadu ir skausmo ar ašarų, nes tik tai pajutęs žmogus įvertina jam suteikiamus šansus ir atsiduoda visagaliam meilės jausmui, kurį galima jausti ne tik žmogui, bet ir saulei ar gimtajai žemei.(Labai „saldžiai“ ir trafaretiškai parašiau, bet būtent tokios mintys gimė dabar).

Tad mylėkime vieni kitus ir būsime mylimi!

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.Istorijas siųskite iki sausio 10 d. Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.