Lanksčiausia pasaulio moteris atskleidė žmogaus kūno galimybes ir nusifotografavo naujam kalendoriui

Lanksčiausia pasaulio moterimi vadinama akrobatė Julia Guenthel, kitaip dar žinoma Zlatos vardu, nusprendė įsijausti į gyvatės kailį ir nusifotografavo naujam, 2013 metų, kalendoriui. Žavi šviesiaplaukė įsiamžino kvapą gniaužiančioje fotosesijoje ir parodė, kaip turi atrodyti seksuali biuro darbuotoja, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-03 17:42, atnaujinta 2018-03-14 01:04

„Daugelis įmonių vadovų norėtų, kad jų pavaldiniai lanksčiau žiūrėtų į darbą ir gebėtų prisitaikyti įvairiose situacijose. Tai tarsi simbolinis palinkėjimas jiems naujaisiais Gyvatės metais“, – kalbėjo akrobatė.

Panašu, kad kam jau kam, tačiau Zlatai bent jau tiesiogine prasme lankstumo pavydėti gali kiekvienas. Šiai moteriai, rodos, nėra jokių ribų – iš savo kūno ji tarsi net nemirksėdama lanksto įvairiausias pozas: užsikelia kojas ant galvos, susisuka į kamuoliuką, susipakuoja pati save į lagaminą ar susisuka taip, kad iš šono žiūrint galima suabejoti ar ji nėra guminė ir ar apskritai turi stuburą.

Nuo ketverių kasdien tobulindama savo kūną ji jau spėjo užsitarnauti gerą vardą visame pasaulyje. Jau būdama šešerių Zlata pradėjo mokytis cirko mokykloje, vėliau iš gimtojo Kazakstano persikėlė gyventi į Vokietiją. Moters talentas netrukus buvo pastebėtas Didžiojoje Britanijoje, ji tapo žvaigžde ir Kinijoje.

Kasdien bent tris valandas treniruotėms skirianti Zlata prisipažino siekianti būti vadinama Lankstumo Deive. „Man patinka ekstremalios pozos. Nuolat keliu sau vis aukštesnius reikalavimus ir bandau suprasti savo fizines galimybes. Ir man tikrai neskauda!“, – patikino maždaug penkias minutes vienoje pozoje galinti išbūti akrobatė.

Portalas lrytas.lt siūlo pasigrožėti įspūdingais Zlatos triukais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.