Seksas pagal grafiką darosi vis populiaresnis

Naujausių tyrimų duomenimis, daugiau kaip trečdalis žmonių intymiai suartėja tik tada, kai tam turi laiko. Tiksliau, jie seksu užsiima tik laisvu nuo darbo ir rūpesčių namuose laiku. Be to, visai nesvarbu, ar jie tam yra nusiteikę. Ir priešingai, net norėdami intymiai suartėti jie to nepadaro, jei turi kitokių planų.

Dauguma žmonių mylisi tik tada, kai atranda tam laiko po sunkios darbo dienos.<br>123rf
Dauguma žmonių mylisi tik tada, kai atranda tam laiko po sunkios darbo dienos.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 3, 2013, 10:22 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:58 AM

Taip pat paaiškėjo, kad 23 proc. respondentų nuolatinio partnerio turėjimas yra pagrindinis veiksnys apsisprendžiant, kada turėti lytinių santykių, – rašo zdravoe.com.

Nuolatinius ryšius palaikantys partneriai 13 kartų dažniau mylisi naktimis nei ryte ar dieną. Apklausoje dalyvavo 300 porų ir 65 proc. iš jų atsakė, kad jie yra linkę intymiai suartėti tarp 23 val. ir pirmos valandos nakties. 20 proc. pareiškė, kad mėgsta seksu užsiimti ryte, o 10 proc. teigė, kad patinka mylėtis vakare. Tik 5 proc. respondentų sutiktų pasiduoti aistrai vidury baltos dienos. Vis dėlto, tik 28 proc. respondentų mylėjosi tada, kai to norėjo.

Anot ekspertų, dėl to galima kaltinti visuomenės požiūrį į seksą. Jį lemia du veiksniai: įtemptas gyvenimo ritmas ir sekso kaip prioriteto nebuvimas.

Seksologai tikina, kad mylėtis po sunkios darbo dienos nėra teisinga. Geriau perkelti intymius santykius į rytą ar net vidurdienį. Nors, akivaizdu, dauguma žmonių tuo metu dirba, todėl nėra galimybių tai padaryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.