Egzaminas naujam sekso partneriui

Dauguma moterų pasitenkina informacija, patiko joms seksas su naujuoju partneriu ar ne. Tačiau dažniausiai moterys mėgsta įsigilinti į situaciją. Todėl siūlome surengti tikrą meilės egzaminą.

Jei judu intymiai suartėjote jūsų namuose, prisiminkite, kad namuose ir sienos padeda, todėl intymūs santykiai buvo puikūs.<br>123rf
Jei judu intymiai suartėjote jūsų namuose, prisiminkite, kad namuose ir sienos padeda, todėl intymūs santykiai buvo puikūs.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 11:11 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:28 AM

Pirmiausia, prisiminkite, kur judu suartėjote. Jei tai įvyko jūsų namuose, prisiminkite, kad namuose ir sienos padeda, todėl intymūs santykiai buvo puikūs. Juk moteris savo namuose jaučiasi užtikrinta, rašo askwoman.ru. Tačiau čia kažkas ne taip. Jei judu pažįstami jau kelias savaites ar net mėnesius ir dar nė karto nebuvote jo namuose, sukluskite. Tikėtina, kad jis kažką slepia.

Geras ženklas, jei judu pasimylėjote jo namuose. Tai reiškia, kad jis jumis pasitiki, įsileidžia į savo gyvenimą. Jeigu jus pasitiko su romantiška muzika, žvakių šviesa, vynu ir jauki aplinka, vadinasi, susitikimui jis ruošėsi iš anksto. Jūsų mylimasis labai stengėsi jums patikti. Viskas labai gerai, jei tai ne jo draugo butas. Kol jis bus vonios kambaryje, patikrinkite, ar namuose išdėlioti jo daiktai. Pavyzdžiui, fotografijos.

Jei judu apėmė netikėta aistra ir pasimylėjote tiesiog mašinoje, lifte, persirengimo kabinoje ar kokioje nors kitoje netikėtoje vietoje, vadinasi, jums teko aistringas partneris. Jis tikrai neleis nuobodžiauti lovoje. Dabar belieka išsiaiškinti, ar jis sugeba mylėtis įprastoje aplinkoje, ar vis dėlto teks kiekvieną vakarą ieškoti vis kitos vietos.

Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, kaip jūsų partneris elgėsi po sekso. Jei jis iš karto atsuko nugarą ir užmigo, galima drąsiai susirinkti savo daiktus ir kuo greičiau dingti iš jo gyvenimo. Tokiu atveju pradėkite ieškoti labiau jus mylinčio vyro.

Jeigu jis pasakė jums daug malonių žodžių, paglostė nugarą, pabučiavo į ausį ir palaukė, kol jūs užsnūsite, akivaizdu, kad turi daug patirties. Dažniausiai tai didelių sugebėjimų ir meistriškumo, įgyto bendraujant su ankstesnėmis partnerėmis, rezultatas. Su juo jausitės gerai ir maloniai, tik, greičiausiai, matysitės retai. Jis nepriklausys jums vienai.

Jeigu jis užvedė kalbą apie nepakenčiamus savo buvusios merginos trūkumus, jis negali galvoti apie nieką kitą, išskyrus savo buvusiąją. Tokiu atveju stenkitės kuo greičiau užmigti, juk rytoj laukia sunki diena: jums prireiks jėgų, kad atsikratytumėte šio įkyraus egoisto.

Jeigu po sekso judu šnekėjotės, juokiatės ir nepastebėjote, kaip užsnūdote, jis yra tas, kurio ilgai ieškojote. Tai dar ne viskas. Apie vyrą galima daug sužinoti iš to, kokia poza jis užmigo. Todėl siūlome pasidomėti ir šiomis subtilybėmis.

Ant nugaros miega normalūs, bet bejausmiai vyrai. Jis romantišką pasimatymą įsivaizduoja restorane, kuriame galima sočiai prikimšti pilvą. Toks vyras tikrai nesivargins deklamuodamas eiles. Jo sąžinė rami, nes gyvena vienodai ramiai ir be nuotykių. Užtat jis patikimas ir ištikimas. Tik viena vienintelė neigiama smulkmena – dažniausiai tokie vyrai knarkia.

Ant pilvo miega tie, kurie yra įpratę miegoti vieni. Visa lova, kaip ir visas jo gyvenimas – priklauso tik jam vienam. Jis įprato būti laisvas ir brangina laisvę. Ne išimtis, kad vyras su malonumu pasidalins savo gyvenimo erdve ir su jumis, tačiau tikrai nevertėtų jau pirmą dieną pradėti reikšti savo teises, padėti jo vonios kambaryje savo dantų šepetėlį ar plaukų džiovintuvą ir klausti: „O ką paruošti pusryčiams?

Ant šono miega demokratiški ir emociškai lankstūs vyrai, jausmingi ir suprantantys net tokį svarbų dalyką kaip moters nuotaika. Todėl, jei jis jums patinka, nereikėtų svaidytis nepamatuotais žodžiais, nes tokie ramūs, supratingi ir psichologiškai stabilūs vyrai nesimėto pakampiuose. Kamuoliuku miega vyrai, turintys didelių problemų. Psichologai miegą embriono poza aiškina kaip gynimąsi. Vadinasi, taip miegančiam vyrui būdinga baimė ir nepasitikėjimas savo jėgomis. Pasaulis jam atrodo priešiškas ir svetimas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.