Moteris vaizdo įraše papasakojo savo liūdną istoriją tikėdamasi surinkti pinigų operacijai (video)

Dviejų mažų vaikų motina atskleidė savo ligos istoriją tikėdamasi surinkti pinigų brangiai kainuojančiai širdies operacijai. Tačiau praėjus kiek daugiau nei mėnesiui nuo vaizdo įrašo pasirodymo ji mirė, rašo „Daily Mirror“.

Jeniffer sau užduodavo klausimą, kodėl toks likimas ištiko būtent ją.<br>"Youtube"
Jeniffer sau užduodavo klausimą, kodėl toks likimas ištiko būtent ją.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 1:02 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:42 AM

30 metų Jennifer Johnson vaikai dar pernelyg maži, kad suprastų, kodėl jų mama mirė. Tačiau vaizdo įrašas su jos liūdnu pasakojimu kada nors taps tragišku priminimu apie gyvenimo trapumą. Jennifer mirė gruodžio 17 dieną Keip Korale, Floridoje.

„Jennifer buvo labai stipri moteris ir ji buvo pasirengusi kovoti iki galo“, – pasakojo jos vyras Robertas Johnsonas.

Jennifer, žiūrėdama tiesiai į kamerą, pakelia iš anksto pasiruoštus lapus, kuriuose trumpai išdėstė savo istoriją: penktą mėnesį besilaukiančiai Jennifer buvo diagnozuota reta širdies liga. Beje, būtent tą dieną ji susižadėjo su savo vaikų tėvu.

Netrukus po to, kai moteriai buvo diagnozuota liga, jai buvo implantuotas širdies stimuliatorius. Vis dėlto greitai gydytojai suprato, kad Jennifer jis beveik nepadeda, todėl moteriai reikėjo atlikti širdies operaciją. Lėšų operacijai neturėjusi amerikietė sukūrė vaizdo įrašą, kuriame ir prašo pagalbos.

Šiame filmuke ji parodo savo vaikų – 3 metų dukters Micaylos ir 18 mėnesių sūnaus Malykai nuotraukas ir pasako, kad jie jai – tarsi širdies plakimas.

Vaizdo įraše matyti, kaip ji stengiasi iš visų jėgų sulaikyti ašaras. Filmukas buvo sukurtas spalio mėnesį, tačiau per tą laiką buvo surinkta vos daugiau kaip 440 JAV dolerių, kurie galėjo bent kažkiek padengti gydymo išlaidas.

Galų gale gruodžio 14 dieną Jennifer buvo atlikta širdies operacija, tačiau ji mirė po trijų dienų dėl atsiradusių komplikacijų.

„Man labai jos trūksta“, – sunkiai tramdydamas ašaras sakė Robertas.

Vyras toliau tęsia savo žmonos pradėtus darbus, tačiau surinktus pinigus jis skirs informacijos skleidimui apie įvairias širdies ligas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.