Vasaros karštis ir žiemos šalna (konkurso rašinys)

Laikas bėga nesustodamas – kiekviena diena atrodo vis trumpesnė už buvusią. Tačiau mano mintys, mano svajonės ir sapnai vis tokie kaip buvę, jie nesikeičia. Kažkodėl jie vis dar juodai balti, niekaip neįgauna spalvų, naujo kvėpavimo. Nežinau kodėl. Tačiau žinau tik viena – kodėl tu esi jų pagrindinis herojus.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Mel

Jan 6, 2013, 2:48 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:04 AM

Tu, mano mielas, esi tas, kuris leido man patirti tikrąjį gyvenimo skonį, kuris mane supažindino su įvairiausiomis pagundomis, vilionėmis, aistromis. Tu leidai man pažinti tave ir padėjai suprasti, kas esu aš. Mūsų laikas praleistas kartu... jis neapsakomas, neaprašomas. Mūsų pažintis buvo trumpa. Abu jauni ir žvalūs, ištroškę gyvenimo. Nei vienas vakarėlis, didesnis draugų susibūrimas nepraėjo be tavo ir mano juoko. Taip mes ir susipažinome – draugų apsuptyje.

Bemiegės vasaros naktys, praleistos balkone, su buteliu vyno ir blankiais cigarečių dūmais. Ilgi pokalbiai, daug skardaus juoko, karštų bučinių ir glamonių. Aš, tu, lėtai kylanti raudona vasaros saulė, bundantis miestas mums po kojomis. Atrodo, kad tomis naktimis pasaulis sustodavo tik dėl tavęs ir manęs. Tam, kad mes spėtume pasimėgauti vienas kitu, kad mums užtektų laiko atitrūkti nuo dienos darbų ir rūpesčių, kad spėtume per tą trumpą vasaros naktį, garsiai pertardami vienas kitą, papasakoti tai, kas dedasi mūsų dar vėjavaikiškose galvose. O minčių tuo metu buvo be galo daug, jos šokinėdavo viena per kitą taip, kaip ir mūsų aptartos temos.

Gaila, tačiau ne man ir ne tau yra paskirta valdyti gyvenimą. O dabar vėl – dienos darbai ir rūpesčiai. O naktys... naktys vienišos ir šaltos. Tylūs namai, šalta vieniša lova. Žiema.

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.

Istorijas siųskite iki sausio 10 d. Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.