Naujas pažintis lengviau užmegzti saulėtomis dienomis

Pietų Bretanijos universiteto (Prancūzija) mokslininkai atliko tyrimą, per kurį išsiaiškino, kad geriausiai pradėti naujus santykius saulėtą dieną, rašo „The Indian Express“.

Saulėtomis dienomis 22 proc. merginų davė savo telefono numerį eksperimente dalyvavusiems vyrams, o lietingą dieną tokių merginų buvo vos 14 proc.<br>123rf
Saulėtomis dienomis 22 proc. merginų davė savo telefono numerį eksperimente dalyvavusiems vyrams, o lietingą dieną tokių merginų buvo vos 14 proc.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2013, 8:07 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:13 PM

Tyrimui vadovavęs daktaras Nicolas Geugenas, atliko tokį eksperimentą: simpatiškas, jaunas vyras mėgino susipažinti su mergina gatvėje, esant skirtingiems orams. Po to išaiškėjo, kad oras tikrai daro įtaką žmogaus socialiniam elgesiui. T. y. saulėtomis dienomis 22 proc. merginų davė savo telefono numerį eksperimente dalyvavusiems vyrams, o lietingą dieną tokių merginų buvo vos 14 proc.

Prancūzų mokslininkų atliktas eksperimentas parodė, kad žmonės daug noriau susipažįsta saulėtomis dienomis. Be to, kai lauke ryškiai šviečia saulutė, jie daug greičiau sutinka su bet kokiais naujojo pažįstamo pasiūlymais. Taip pat per tyrimą paaiškėjo, kad saulėtomis dienomis žmonės daugiau palieka padavėjams arbatpinigių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.