Ką žada žvaigždės vasario 5-11 dienomis?

Vandenis (01 20–02 18)

Vandenis (01 20–02 18) Šeimos konfliktai, nuoskaudos, nesusipratimai. Viskas užgriūva staiga, savaitgalį. Ir atrodo, jog viskas tik todėl, kad kažkas neįvykdė jūsų nurodymų. Tiksliau, nepadarėte to, ką reikėjo, o permetėte ant kitų pečių.
Vandenis (01 20–02 18) Šeimos konfliktai, nuoskaudos, nesusipratimai. Viskas užgriūva staiga, savaitgalį. Ir atrodo, jog viskas tik todėl, kad kažkas neįvykdė jūsų nurodymų. Tiksliau, nepadarėte to, ką reikėjo, o permetėte ant kitų pečių.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

2013-02-06 09:51, atnaujinta 2018-03-12 12:36

Šeimos konfliktai, nuoskaudos, nesusipratimai. Viskas užgriūva staiga, savaitgalį. Ir atrodo, jog viskas tik todėl, kad kažkas neįvykdė jūsų nurodymų. Tiksliau, nepadarėte to, ką reikėjo, o permetėte ant kitų pečių.

Kaltinti nėra ko, nebent aplinkybes. Gaila, bet dėl to jūs vėl susigadinate santykius, o vėliau nukenčiate materialiai. Visko išvengti galima laiku atsiprašius. Bet tai padaryti sunku, nes jaučiatės teisūs.

Avinas (03 21–04 19)

Yra norai, yra galimybės. Bet kad viskas, ką sumanėte, virstų gyvenimu, reikia labai pasistengti ir patiems sau netrukdyti. Neieškokite kliūčių ten, kur jų nėra. Nesivelkite į konfliktus ir realiai įvertinkite susiklosčiusias aplinkybes.

Atrodys, kad kažkas rezga pinkles, kurias išpainioti itin sudėtinga. Bet greičiausiai tai bus tik iliuzija. Juk niekas neturi nei laiko, nei noro užsiimti voro tinklų mezgimu.

Jautis (04 20–05 20)

Šioks toks atokvėpis. Trumpalaikis, vos vos apčiuopiamas, kaip plonas siūlelis. Bet vis tiek ramesnis metas. Kai darbai negriūva vienas paskui kitą, yra laiko pramogoms, ramiems pokalbiams namuose.

Tačiau ši ramybė gali būti apgaulinga, nes atsiranda draugų, bendradarbių problemų ir jūsų pagalba tampa būtina. Padėdami kitiems nepraraskite saiko, išsaugokite savo privatumą.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sodininkauti yra daug sunkiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ir kalbama ne apie piktžoles pievelėje, o namuose. Sunku išlaikyti draugiškus santykius tada, kai labai skiriasi nuomonės, kai daug norinčių vadovauti ar bandančių demonstruoti savo teises.

Būkite atlaidūs vaikams, pakantūs mylimajam ir reiklūs paaugliams.

O kai namuose bus išpuoselėtas kiekvienas kampas, jokie dagys netrukdys ir darbe.

Vėžys (06 21–07 22)

Įsisuka vėjai į jūsų piniginę ir iššluoja nemenką sumą. Tai gali būti dėl vaikų, dėl pramogų ar naujos meilės.

Gal ir nereikės imti paskolos, kad už visa tai sumokėtumėte, bet vienaip ar kitaip įsimaišys svetimi pinigai.

Kad ir kaip kristų kortos, bet ryšys su valdiškais namais bus.

Todėl pasistenkite viską laiku susirašyti, kalendoriuje susižymėti ir terminų nepražiopsoti. Svajojantiems apie romantiškus vakarus Paryžiuje dar teks šiek tiek pasvajoti – laikas kelionėms dar neatėjo.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai laimė ant slenksčio trypia, reikia atverti duris. Plačiai. Yra noras žvilgtelėti pro akutę, praverti tik plyšelį. Bet laimė didelė, ji pro plyšį neįlįs. Mokėkite priimti tai, ką gaunate.

Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik kvietimus į gražią šventę, bilietus į krepšinį ar teatrą, bet ir naujas sutartis. Net ir tiems, kurie ramiai ant sofutės drybso, geresnių laikų laukia. Savaitgalis ramus, bet savaitės pradžia kupina įvykių.

Mergelė (08 23–09 22)

Keistas požiūris į pinigus. Jie lyg ir reikalingi, bet dėl jų neišgyvenama. Užtenka tiek, kiek yra. O ir išlaidos stabilios, naujų didesnių netikėtų pasišvaistymų nematyti. Tokia rami visa savaitė gal ir nebus, bet bent jau iki penktadienio – tikrai giedruma.

Savaitgalį susiplanuokite iš anksto ir atlikite didžiuosius darbus. Pasivaikščiojimai po parduotuves dabar daugiau pramoga nei būtinybė.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šmėklų galerija – prasta vieta pasimatymams. Todėl jei nusprendėte surengti romantišką vakarienę, padaryti mylimam žmogui staigmeną, tinkamai parinkite vietą.

Labai daug kas šią savaitę spręsis per jausmų prizmę. Ir ne tik ginčytinos namų problemos, bet ir darbo projektai, planai ar galimybė pasistūmėti karjeros laiptais.

Nepamirškite geltonų ar apelsinų spalvos detalių rinkdamiesi drabužius – tai būtina, kad laimė jus pastebėtų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais neramu visai be realios priežasties. Tiesiog nesimiega dėl kokių nors mažmožių ar nepadarytų antraeilių darbų.

Išgerkite nakčiai šilto pieno su medumi, o atidėtus, pamirštus darbus padarykite ryte.

Nereikia gilintis į smulkmenas ir užsiimti savigrauža. Savaitė gali pateikti daug įdomesnės, gražesnės veiklos. Pabandykite pasidaryti pramogų net ten, kur anksčiau buvo darbas.

Šaulys (11 22–12 21)

Viskas priklausys nuo to, kas ir kur ką pasakė. Gal tai nėra tiesa, gal net nesvarbu, bet apkalbėjo tie, kurie žino jūsų paslaptis. Nemalonu, bet ne mirtina. Nesistenkite pritraukti svetimų žmonių arčiau savęs.

Dirbtinė, demonstruojama meilė ar susižavėjimas – labai prasto tono ženklas. Geriau viena draugė nei didelė palaikymo komanda.

Per savaitę paaiškės, kas jus palaiko, o kas tik jumis naudojasi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Net ir ši savaitė bus apie tą patį: vertybės, prisirišimas ir sentimentai. Tai nereiškia, kad jūs svarstysite, kur pastatyti spintą ar išmesti seną skrynią, ar ji mados reikalas. Bet kalbėtis, kas svarbu, o kas ne, teks.

Ir gali būti, kad šis pokalbis bus itin nemalonus, bet reikalingas. Jums teks pagrindinis vaidmuo – to, kuris kaltina, to, kuris saugo tradicijas. Kitiems reikės nulenkti galvą. Kitų pramogų nebus.

Žuvys (02 19–03 20)

Kai viskas ne taip, kaip planavote, kai atsiranda kokių nors šešėlinių žaidimų, neaiškių situacijų, dažnai prisimenamas posakis, kad darbas gelbėja. Bet jis gelbėja tik tuo atveju, jei teikia malonumą. Ir tik tada, kai jo nebūna per daug.

Juk kitu atveju perlenkiama lazda ir gaunamas atvirkštinis efektas. Nesistenkite pataikauti žmonėms, esantiems greta, – tai nebus įvertinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.