Buvusi prostitutė rašo knygą apie ištikimybę

Rebecca prisiminė vieną popietę, kurią praleido su klientu viename viešbutyje. Kai jiedu baigė mylėtis, jis pasakė, kad romantišką Šv. Valentino dienos vakarą praleis su žmona.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-08 23:16, atnaujinta 2018-03-12 07:15

Rebecca prisiminė vieną popietę, kurią praleido su klientu viename viešbutyje. Kai jiedu baigė mylėtis, jis pasakė, kad romantišką Šv. Valentino dienos vakarą praleis su žmona.

Buvusi prostitutė minėjo ir kitą atvejį. Tą kartą ji naktį praleido su vedusiu klientu. Šis savo žmonai buvo pasakęs, kad žiūri futbolo rungtynes Mančesteryje.

R. Dakin pradėjo dirbti prostitute, nes tai, anot jos, buvo vienintelis šansas užsidirbti daug pinigų. Tiesa, ji buvo įstojusi į universitetą, bet, nebaigusi nė pirmo kurso, iškrito. Rebecca iš pradžių dirbo menkai apmokamą modelio ir šokėjos darbą. Prostitucija buvo jos sekantis žingsnis.

„Aš visada buvo maištingas vaikas ir tėvai tiesiog nežinojo, ką daryti su manimi. Kai tapau prostitute man buvo 25-eri. Tėvai suprato, kad esu suaugusi, todėl leido pačiai rinktis“, – kalbėjo R. Dakin.

Pirmasis Rebeccos klientas buvo buhalteris iš Liverpulio. Tuomet ji vos sukrapštė pinigų autobusui, kad galėtų pas jį nuvykti. Grįždama namo ji turėjo jau 1400 svarų (5643 litus). Jau po trijų mėnesių Rebecca nusipirko nuosavą butą.

„Banke man davė būsto paskolą iš karto, kai tik išgirdo, kad aš – eskorto mergina. Jie man pasakė, kad niekada neturėjo problemų su šios profesijos merginomis“, – pasakojo R. Dakin.

Rebecca visada pati ieškodavo naujų klientų, organizuodavo savo pačios reklamas. Mergina per savaitę susitinka daugiausiai su keturiais vyrais. Kartais ji visą mėnesį nesusitikdavo su klientais. Be to, Rebecca daug laiko praleido užsienyje. Ji apsilankė Honkonge, Dubajuje, Italijoje, Paryžiuje ir Šveicarijoje.

Prostitutės atmintyje įstrigo vienas septyniasdešimtmetis klientas: „Jis buvo vedęs, bet jo žmona nenorėjo miegoti su juo toje pačioje lovoje, nes jis knarkė! Šis vyras negailėjo pinigų dovanoms: išleido tūkstančius svarų papuošalams ir drabužiams. Man jis labai patiko, nes buvo puikus vyras, pagarbiai elgėsi su manimi ir turėjo gerą humoro jausmą. Mes su juo ne tik užsiimdavome seksu. Tai buvo kažkas daugiau“, – sakė R. Dakin.

Moteris nusprendė užbaigti šį verslą, nes atėjo diena, kai ir ji panoro sukurti šeimą, susilaukti vaikų.

„Aš norėjau sau įrodyti, kad sugebu daryti ką nors kitką, kad sugebu užsidirbti pinigų kitu būdu“, – teigė Rebecca.

Nors ji netoleruoja neištikimybės, bet kai kuriais atvejais, anot Rebeccos, ji gali būti pateisinama.

„Aš noriu pakeisti moterų požiūrį. Noriu, kad moterys, perskaičiusios mano knygą, susimąstytų, kodėl vyrai eina pas kitas moteris“, – sakė buvusi prostitutė.

Vienas Rebeccos klientų gyvena su žmona, tačiau ji tarsi apsėsta pavydo ir kenčia dėl depresijos.

„Jo žmona neišgyventų , jei jis ryžtųsi ją palikti. Dar jis nenori palikti jos, nes turi vaikų. Vis dėlto šiam vyrui elementariai reikia sekso“, – kalbėjo R. Dakin.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.