Kaip surengti romantišką vakarą šv. Valentino dieną

Ką čia slėpti, dėl rutinos įsimylėjėlių jausmai neretai atvėsta. Dažnai atsitinka taip, kad romantiškus pasivaikščiojimus po parkus pakeičia ėjimas į prekybos centrus ir apsipirkinėjimai, užuot apsilankius kino teatruose, apsiribojama televizoriaus žiūrėjimu, rašo wday.ru. Bet kuri pora norėtų, kad santykiai būtų romantiški, ypatingai per šv. Valentino dieną, kai susijungia daug širdžių. Todėl siūlome surengti romantišką vakarėlį.

Romantiška dviejų įsimylėjėlių vakarienė, daugumos moterų supratimu, tai – nuoširdus ir atviras pokalbis prie šventiško stalo, su vyno ar šampano taure rankose, degustuojant naujus, net egzotiškus patiekalus bei lengvas flirtas ir lėtas šokis<br>123rf
Romantiška dviejų įsimylėjėlių vakarienė, daugumos moterų supratimu, tai – nuoširdus ir atviras pokalbis prie šventiško stalo, su vyno ar šampano taure rankose, degustuojant naujus, net egzotiškus patiekalus bei lengvas flirtas ir lėtas šokis<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-08 18:16, atnaujinta 2018-03-12 07:47

Vyrai ir moterys romantiką įsivaizduoja skirtingai. Moterims tai galimybė pasipuošti gražia suknele, o vyrai renkasi laisvo stiliaus drabužius. Moterys dažniausiai stengiasi paruošti vakarienei daugiau neįprastų originalių patiekalų, o vyrams svarbu sočiai pavalgyti. Po vakarienės merginoms patinka pašokti, paklausyti malonios muzikos, o vyrams norisi pasėdėti ant minkštakrėslio prieš televizorių. Taigi, kaip suruošti romantišką vakarą vasario 14 dieną, kuris patiktų abiems?

Romantiška dviejų įsimylėjėlių vakarienė, daugumos moterų supratimu, tai – nuoširdus ir atviras pokalbis prie šventiško stalo, su vyno ar šampano taure rankose, degustuojant naujus, net egzotiškus patiekalus bei lengvas flirtas ir lėtas šokis. Vyrui tokia vakarienė – tai užuomina į audringą naktį, tačiau tikrai ne neįprasti valgiai ir atviri pokalbiai. Todėl, norint, kad romantiškas vakaras patiktų vyrui, nebūtina apsirengti vakarine suknele. Galima išsirinkti ir gražią palaidinę ar net vyriškus marškinius ir apsivilkti juos ant gražaus apatinio trikotažo. Toks moters ar merginos įvaizdis padėtų vyrui jaustis užtikrintai ir laisvai jos namuose.

Valgis vyrui pirmiausiai turi būti įprastas ir sotus. Todėl, patartina, kad ant stalo būtų patiekalų iš mėsos. Tai pakelia vyrui nuotaiką. Gerai, jei mėsos bus daug. Galima paruošti ir kitų mėgstamų jo patiekalų: keptų bulvių, daržovių salotų, keptos vištienos. Kitaip tariant, patiekalai ant stalo turi būti tradiciniai, net ir kaloringi. Tačiau neturėtų jų būti per daug, antraip, prisišveitęs vyras atsipalaiduos ir pradės snausti. Toks romantiškos vakarienės finalas nepriimtinas nei vienai moteriai.

Svarbu teisingai išsirinkti alkoholį, kurio tikrai turėtų būti nedaug. Prie mėsos labiausiai tinka raudonas vynas, o prie žuvies – baltas. Geriau atsisakyti šampano ir alaus, o juo labiau degtinės, nes taip galima tik sugadinti šventinę vakarienę. Po vakarienės galima papuošti stalą žvakėmis ir gėlėmis, negarsiai įjungti lėtą, lyrišką muziką, tačiau nevertėtų tikėtis, kad vyras iš karto pakvies šokti. Ne visi vyrai tai mėgsta. Po vakarienės galima peržiūrėti erotinį ar net pornografinį filmą. Užbaigti romantišką vakarienę geriausiai, žinoma, miegamajame. Čia reikėtų atsinešti sulčių ir vaisių atsargų, jei įsimylėjėliai netikėtai panorėtų užkąsti pertraukomis tarp meilės aktų.

Jei romantiškas vakaras pasiseks, galima tikėtis ir mylimo vyro atsakomojo žingsnio. Tada, tikėtina, jis nustebins jus ir rinktiniais patiekalais, ir gėlėmis, ir lėtu šokiu. Juk jam taip pat norėsis pradžiuginti savo mylimą moterį ir suteikti jai malonumo. Tiesa, vis dėlto geriausiai būtų surengti romantišką dieną per išeigines dienas. T. y. penktadienį arba šeštadienį, kad kita diena būtų išeiginė abiems mylimiesiems. Tada bus galima ilgiau pagulėti lovoje.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kas yra vatnikai ir kiek jų?