Į svetimas moteris vyrai žvalgosi tik iš smalsumo

Kiekviena moteris pastebi, kai jos mylimasis įsmeigia akis į dailią padavėją restorane arba praeinančią pro šalį gražią merginą. Žinoma, tai nėra malonu, bet ar reikėtų dėl to ant jo pykti? – klausia ivona.bigmir.net.

Jei vyras pamatė dailią merginą, jis išart išsprogino akis ir atitrūko mintimis bent kelioms minutėms.<br>123rf
Jei vyras pamatė dailią merginą, jis išart išsprogino akis ir atitrūko mintimis bent kelioms minutėms.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-13 14:35, atnaujinta 2018-03-12 00:22

„Aš noriu, kad jis žiūrėtų tik į mane!“ – skamba suprantamai, tačiau egoistiškai. Ar jūs neganote akių į patrauklius vyrus, nepagaunate savęs galvojant: „Ach, koks gražuolis“. Visa esmė yra ta, kad moterys sugeba tai padaryti ne taip pastebimai kaip vyrai. Jei vyras pamatė dailią merginą, jis išart išsprogino akis ir atitrūko mintimis bent kelioms minutėms.

Ne paslaptis, visi vyrai žiūri į patrauklias moteris, todėl su tuo reikėtų susitaikyti. Pagalvokite, ar jūsų mylimasis kada nors buvo pažadėjęs, kad niekada net nežvilgtels į kitas moteris? Čia, kaip muziejuje: viskas gerai, kol žiūri, bet neliečia. Juk jis nesiruošia artimiau susipažinti su ilgakoje blondine, stovinčia prieš jus eilėje.

Užtat visai kitas reikalas, kai vyras tiesiog ryte ryja akimis kitas moteris, joms mirkteli ar viltingai nusišypso, o kartais net pasako komplimentų. Žinoma, tai labai nemalonu, tačiau vis dėlto – ne mirtina nuodėmė. Таigi, ar galima priversti vyrą nežiūrėti į kitas moteris?

Pirmiausiai pasistenkite mažiau dėl to sukti galvą. Jūs – graži, seksuali ir pasitikinti savimi moteris. Todėl nėra realios priežasties liūdėti ir išgyventi.

Taip pat galite paprasčiausiai ramiai paaiškinti mylimajam, kad jums nemalonu jo rodomas dėmesys kitoms moterims ir paprašykite, kad jis elgtųsi santūriau. Žinoma, šis patarimas gali paveikti tik 10 proc. vyrų. Kiti sugalvos visokiausių pasiteisinimų, atsikalbinės ir tvirtins, kad sutirštinate spalvas.

Galima išmėginti ir kitą variantą: kai pamatysite, kad jis įdėmiai stebi kitą moterį, pasakykite jam: „Kokie gražūs jos plaukai, ar tu žiūri tik į jos liauną liemenį?“ Jis turėtų labai nustebti. Todėl vienas iš dviejų: arba liausis žvalgytis į šalis, arba priešingai – pradės aptarinėti su tavimi visas ryškias ir iš minios išsiskiriančias merginas. Ką gi, ir viena, ir kita – ne blogiausi variantai, nes ilgainiui suprasite, kad jo įprotis žvalgytis į kitas moteris yra tik smalsumas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.