Keturi svarbiausi vyriškos meilės požymiai

Vyrai paprastai būna gana šykštūs, kai kalba eina apie komplimentus ir karštus meilės prisipažinimams, ypač, jei judu jau ne vieną mėnesį kartu. Žvelgiant iš šalies, viskas gerai ir santykiai atrodo rimti, tačiau niekaip neišgirstate iš mylimojo lūpų žodžio, prasidedančio raide „m“, rašo wday.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 7:24 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:39 PM

Derėtų žinoti, kad vyrams kartais būna labai sunku išreikšti žodžiais tai, ką jie jaučia. Juk ne visi vyrai romantiški. Kartais jiems meilė – tai pasirengimas atskubėti moteriai į pagalbą, kai jai to reikia. Todėl atidžiau stebėkite jo elgesį bei veiksmus. Tai padės surasti atsakymus į labiausiai dominančius klausimus.

1. Svarbus vyro elgesio požymis – nuoširdus ir atviras dėmesys viskam, kas su tavimi jumis. Jam svarbu, kaip jūs atrodote, apie ką galvojate ir ką jaučiate. Jis gali nepastebėti, kad jūs turite naują rankinę, tačiau jis nuoširdžiai susirūpins, jei jūs peršalsite arba būsite tiesiog prastos nuotaikos. 2. Jam svarbu, su kuo jūs praleidžiate laiką ir jis ima nerimauti, kai sužino, kad tarp jūsų draugų – daug vienišių vyrų. Kartais tos emocijos gali atsirasti netikėtai, tačiau jos pakankamai akivaizdžios. 3. Jis retai dovanoja jums gėlių, nekviečia kartu keliauti, nesupažindina su savo tėvais? Tačiau jeigu jis jums padeda namuose, parveža iš vakarėlio naktiniame klube, pridengia prieš jūsų viršininką, kai vėluojate į darbą, tai – akivaizdus jo meilės įrodymas.

4. Nepamirškite, jei esate brangi vyrui, jis niekada neleis sau įžeisti jūsų nei žodžiais, nei veiksmais.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.