Ką daryti, jei vyras laisvalaikį leidžia prie televizoriaus

Jei į žvejybą ar alaus barą dar galite eiti kartu su savo mylimuoju, tai su jo pomėgiu laiką leisti prie televizoriaus itin sunku kovoti. Kai mylimasis itin aistringai serga dėl savo mylimos komandos, sunku net įsivaizduoti, kad galėtumėte atitraukti jį nuo tokio svarbaus reikalo. Tad kaip jį atplėšti nuo televizoriaus? – klausia sympaty.net. 

Atsisėskite greta jo ir pasistenkite įsitraukti į tai, ką matote ekrane. Kai galų gale suprasite, kurią komandą palaiko jūsų vyras, palaikykite ją kartu su juo.<br>123rf
Atsisėskite greta jo ir pasistenkite įsitraukti į tai, ką matote ekrane. Kai galų gale suprasite, kurią komandą palaiko jūsų vyras, palaikykite ją kartu su juo.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2013, 5:20 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:52 PM

Jūsų veiksmai: paimkite butelį alaus, atsisėskite greta jo ir pasistenkite įsitraukti į tai, ką matote ekrane. Kai galų gale suprasite, kurią komandą palaiko jūsų vyras, palaikykite ją kartu su juo. Neslėpkite emocijų! Tie patys išgyvenimai vienu metu – geriausi afrodiziakai. Beje, jei jo mylima komanda praloš, jūs galėsite atitraukti savo brangiausiąjį nuo liūdnų minčių aistringais bučiniais.

Jei jūsų vyras mėgsta žiūrėti kovinius filmus, žinokite, kad tuo jis niekuo nesiskiria nuo milijonų kitų vyrų.

Jūsų veiksmai: nepastebimai, be jokių įžangų prisėskite prie mylimojo. Tuo metu, kai rodys ypatingai įtemptas ir dramatiškas filmo scenas, demonstratyviai išsigąskite ir prisispauskite prie mylimojo. Koks vyras nenorėtų nuraminti ir paguosti silpną, bejėgę moterį? Na, o toliau jūs tikrai žinosite, ką reikia daryti...

Vyrai stengiasi nepraleisti ir žinių programos. Ir ką jis ten tikisi tokio išgirsti? Greičiausiai jis jau spėjo perskaityti tas naujienas internete arba žiūrėjo žinias per kitą televizijos kanalą vos prieš pusvalandį!

Jūsų veiksmai: nutaikiusi tinkamiausią momentą, paprašykite jo minutei dėmesio, prieš tai apsirengusi griežto stiliaus kostiumėliu (suprantama, ant nuogo kūno) ir užsidėjusi akinius. Tada oficialiu tonu praneškite mylimajam naujieną: „Mokslo tyrimo duomenimis, moterims, kurių vyrai vakarai žiūri žinių laidas, atsiranda nepaprastai didelis intymaus artumo poreikis“. Paprastai tokiais atvejais vyrai lengvai atsitraukia nuo televizoriaus, norėdami užgesinti įsiplieskusios aistros liepsną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.