Trys kritiniai periodai kiekvieno vyro gyvenime

Visus vyrus ištinka amžiaus krizė. Galima išskirti tris pavojingiausias amžiaus grupes: tai 30, 50 ir 65 metų vyrai. Taigi, jei jūsų sutuoktinis, mylimasis ar draugas jau yra ties kuria nors iš šių ribų, būkite budrios: jis išgyvena vieną iš pavojingiausių savo gyvenimo laikotarpių, rašo wday.ru.

Galima išskirti tris pavojingiausias amžiaus grupes: tai 30, 50 ir 65 metų vyrai.<br>123rf
Galima išskirti tris pavojingiausias amžiaus grupes: tai 30, 50 ir 65 metų vyrai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 9:03 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 10:36 PM

Priežasčių gali būti kelios. Pirma iš jų, tai – socialinė. Pasodinti medį, pastatyti namą ir išauginti sūnų – tai ne šiaip sau juokai, o tikrų tikriausias išbandymas ir apie jo įgyvendinimą, anksčiau ar vėliau, susimąsto bet kuris vyras. Jei 30 metų vyrus tai dar mažai jaudina, tai 40, o juo labiau 50 metų vyrui ši neįgyvendinta užduotis smarkiai kerta per jo savimeilę. Tokiais momentais vyrui reikalingas ypatingas palaikymas.

Kita priežastis – hormonai. Taip, jie vyrams suteikia nemažai rūpesčių. Tikriausiai neatkreipėte dėmesio, kad būtent 35-50 metų vyrai sukuria naujas šeimas. Taip atsitinka dėl hormonų disbalanso.

Galų gale, dar yra ir psichologinės priežastys. Artėjant prie pusamžio jubiliejui vyras mintyse apžvelgia savo pragyventus metus, padaro pirmąsias išvadas ir neretai tai baigiasi stipriu nusivylimu ar net depresija. Ką jau besakyti, kad savo duoklę atiduoda ir rūkymas, alkoholio vartojimas bei nesveika mityba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.