Stilingiems vaikams - prabangūs „Aston Martin“ vežimėliai

Prabangių automobilių gamintojas „Aston Martin“ nusprendė pradžiuginti ne tik suaugusiuosius, bet ir mažylius. Nuo šiol vaikai nerūpestinga vaikyste galės džiaugtis ne plačiai visuomenei prieinamuose vežimėliuose, o prašmatniuose „Aston Martin Silver Cross Surf“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-28 07:55, atnaujinta 2018-03-10 22:11

Riboto kiekio vežimėliai vaikams bus parduodami tik prabangiame prekybos centre „Harrods“. „Aston Martin“, bendradarbiaudami su žinoma vaikiškų prekių gamintoja „Silver Cross“, iš viso pagamino 800 vežimėlių, kurie sukurti iš aliuminio, natūralios odos ir zomšo.

Vežimėlio kaina siekia 2000 svarų sterlingų (apie 8 tūkst. litų). Jų įsigyti bus galima nuo balandžio mėnesio.

Kaip tikina „Aston Martin“ atstovai, vežimėlių gamybai naudojama oda yra tokia pati, kaip ir jų gamybos „Aston Martin One - 77“, kuris yra parduodamas už 1,2 milijonų svarų sterlingų.

„Oda yra labai minkšta, todėl vaikai vežimėlyje jausis itin patogiai, o mamoms bus patogu jį laviruoti įvairiais keliais“, - portalą dailymail.co.uk tikino jo gamintojai.

Dar nėra patvirtina, tačiau tikimasi, kad Kembridžo hercogienė Kate Middleton savo ir princo Williamo pirmagimį sūpuos būtent šiame prašmatniame vežimėlyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.