Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Analinio sekso pranašumai ir trūkumai

Lietuviai yra konservatyvūs ir uždari žmonės. Jeigu jie jau atranda savyje drąsos kalbėti intymaus gyvenimo klausimas, tai analinio sekso tema jiems vis dar yra tabu. Tačiau jis savo pojūčiais neretai gerokai pralenkia klasikinio lytinio akto malonumus, rašo sexlovesite.com. Taigi, jums pateikiame analinio sekso pranašumus ir trūkumus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2013, 8:13 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:21 PM

Taigi, pirmiausiai kokie analinio sekso pranašumai:

1. Paįvairina seksualinį šeimyninį gyvenimą. T. y. būtent analinis seksas padeda sutuoktiniams atgaivinti jausmus ir juos dar labiau suartina. Be to, šis sekso būdas suteikia galimybę pajusti kažką ypatingo, nekasdieniško.

2. Nėra pavojaus pastoti, todėl, savo ruožtu, moteris lengvai atsipalaiduoja ir stipriau susijaudina. Be to, aistros vedama atveria savo partneriui iki tol dar nematytų pusių. Taip pat šis sekso būdas naudingas ir toms poroms, kurios pamiršta ar tiesiog nevartoja kontraceptinių tablečių.

3. Išgyvenus iki tol nepatirtą pojūtį paprastai partneriams prabunda naujos erogeninės zonos. 4. Žinia, yra ir tokių porų, kurios negali be sekso pragyventi nei dienos, o analinis seksas suteikia sotumo jausmą bent savaitei.

O štai trys pagrindiniai analinio sekso trūkumai:

1. Sunku įveikti psichologinį barjerą ir ryžtis analiniam seksui, nes sulaiko įsitikinimas, jog tai – bjauru, skausminga ir amoralu.

2. Baimė užsikrėsti kuria nors lytine infekcija arba susirgti hemorojumi. 3. Nenaudojant lubrikantų atsiranda gana stiprus fizinis ir emocinis diskomfortas analinio sekso metu. Tai, savo ruožtu, gali baigtis trauma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.