Moterų klaidos ruošiantis pasimatymui

Jūsų laukia karštas pasimatymas? Tikriausiai stengsitės atrodyti nepriekaištingai ir palikti savo išrinktajam patį geriausią įspūdį. Tačiau rūpindamasi savo išvaizda nepadarykite lemtingų klaidų, nes jūsų pasimatymas gali baigtis nė neprasidėjęs...

Prieš pasimatymą rūpindamasi savo išvaizda nepadarykite lemtingų klaidų, nes jūsų pasimatymas gali baigtis nė neprasidėjęs...<br>123rf
Prieš pasimatymą rūpindamasi savo išvaizda nepadarykite lemtingų klaidų, nes jūsų pasimatymas gali baigtis nė neprasidėjęs...<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2013, 10:01 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 5:58 PM

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pateikia keletą patarimų, kaip nesugadinti jūsų nuostabaus pasimatymo jam ruošiantis.

Nesėkminga depiliacija. Įsivaizduokite, kad jus į pasimatymą pakvietė jūsų svajonių vyras. Žinoma, turbūt stengsitės atrodyti pribloškiamai ir viską darysite, kad tik taip ir būtų. Depiliacija prieš pasimatymą turbūt yra vienas iš privalomų dalykų. Tačiau primygtinai patariame rinktis tik patikrintus būdus ir nebandyti nieko naujo. Juk po depiliacijos tam tikrą laiką oda gali būti sudirginta, matytis spuogeliai ar raudonumas.

Jūs žinote, kaip į tam tikrą depiliacijos būdą reaguoja jūsų oda, tad atlikite šią procedūrą atitinkamai tiek dienų prieš pasimatymą, kiek oda gali būti sudirginta. Juk nenorite, kad glamonėdamas jus jis liestų išbertą jūsų odą? Be to, svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad skirtingi depiliacijos būdai gali paveikti skirtingai. Tad jei visada plaukus šalindavote skustuku, tačiau norite išbandyti depiliaciją vašku ar kitomis priemonėmis, verčiau to nedarykite prieš pasimatymą. Juk nežinote, kaip sureaguos jūsų oda.

Jokiu būdu nebandykite pašalinti plaukelių nuo smakro ar aplink lūpas, jei to niekada gyvenime nedarėte! Priešingu atveju net kosmetika nepadės nuslėpti galimai nepavykusios depiliacijos. Nepamirškite, kad jis jus į pasimatymą pakvietė tokią, kokia esate, tad keli plaukeliai lemiamos įtakos tikrai nepadarys.

Nesėkmingas bandymas pademonstruoti kulinarinius sugebėjimus. Pasikvietėte jums patinkantį vyrą romantiškos vakarienės, kurią planuojate surengti pati? Puiku! Išskyrus kelis atvejus. Pirma, jūs visiškai nemokate gaminti ir tai bus kone pirmas kartas jūsų gyvenime stengiantis bent jau kotletus padoriai iškepti. Jei iš tiesų taip, pagalvokite apie nesėkmės atvejį, jei visgi jūsų pagamintas maistas nebus toks, kokio tikėjotės.

Na, o jei esate įsitikinusi, kad gaminate nuostabiai, visgi patariame pirmam pasimatymui nesirinkti patiekalo, kurio iki šiol niekada nebandėte pati gaminti. Dar vienas patarimas – prieš pasimatymą jokiu būdu nesigirkite jam, kad puikiai gaminate. Jei jis galvos, kad esate nepralenkiama virtuvėje, tikėsis iš jūsų daug ir liks nusivylęs, jei to nesulauks. Na, o jei jis tikėsis paprastos vakarienės ir jūs jį nustebinsite tikrai skaniu valgiu, neabejotinai paliksite jam įspūdį.

Kardinalūs išvaizdos pokyčiai. Jei planuojate, pavyzdžiui, kardinaliai pakeisti plaukų spalvą, rekomenduojame to nedaryti bent jau prieš pirmą pasimatymą su patraukliu vyru. Kas bus, jei jūsų eksperimentas visai nepasiteisins ir plaukų spalva bus tikrai ne tokios spalvos, kokios tikėjotės? Žinoma, skrybėlaitės ir kepurės visada gali išgelbėti situaciją, tačiau vis vien vers jus jaustis nepatogiai.

Drastiški sprendimai bikini zonoje. Jei norite pakeisti savo intymios vietos šukuoseną, geriau tą darykite ne prieš pat pasimatymą. Pavyzdžiui, jei planuojate išbandyti visišką plaukų pašalinimą nuo intymios zonos, jūsų odą gali išberti ir niežėti, o tai sukels nepatogumų, jei netikėtai jus užklups aistra ir atsidursite lovoje. Jokių drastiškų sprendimų prieš pat pasimatymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.