Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Mokytoja, demonstruojanti apatinį trikotažą, tapo moksleivių numylėtine (video)

26 metų britė Laura Butler, tapusi konkurso „Žvaigždė su liemenėle“ („Star in a Bra“) nugalėtoja, sėkmingai derina psichologijos ir šokių mokytojos darbą su apatinio trikotažo modelio darbu. Jos moksleiviai tik pritaria tokiai mokytojos veiklai ir džiaugiasi jos sėkme, rašo mirror.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-03 03:42, atnaujinta 2018-03-10 17:47

Dieną Laura dirba mokytoja: dėsto psichologiją ir šokius, o vakare – demonstruoja apatinį trikotažą.

Šviesiaplaukė mergina išpopuliarėjo 2009 metais, laimėjusi pirmąjį šalies istorijoje konkursą „Žvaigždė su liemenėle“, kurį organizavo apatinį trikotažą gaminanti kompanija „Curvy Kate“.

Tada, po pamokų, mergina keliaudavo į fotostudiją, kur pozuodavo, vilkėdama dailius apatinius. Mokytoja nė kiek nesivaržo savo modelio darbo, nes ją palaiko ir draugai, ir giminaičiai, ir moksleiviai.

„Prieš penkerius metus aš pradėjau dirbti „Curvy Kate“ modeliu. Štai mokytoja pradėjau dirbti tik po kelerių metų. Tiesą sakant, niekada nemaniau, kad būsiu mokytoja, tačiau išbandžiau save. Laimei, modelio darbas man netrukdo mokytojauti, nepaisant to, kad mano moksleiviai žino apie antrą mano darbą“, – pasakojo mergina.

Dabar Laura stengiasi palaikyti ir kitus modelius, nusprendusius pasekti jos pavyzdžiu ir padeda jiems pasiruošti konkursui, kurį pati kažkada laimėjo.

„Aš manau, kad merginos turi dalyvauti tokiuose konkursuose. Juk kiekvienas iš mūsų bent kartais turime padaryti kažką ypatingo savo gyvenime. Aš nesu drovi mergina, todėl niekada nesijaučiau nepatogiai pozuodama su apatiniu trikotažu. Tačiau konkursas „Žvaigždė su liemenėle“ suteikė man daugiau pasitikėjimo savimi ir šis darbas man teikia didelį malonumą“, – sakė L. Butler.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.