Filmų citatos, geriausiai tinkančios flirtavimui

Pažinčių portalas badoo.com atliko apklausą ir išsiaiškino, kokios filmų citatos geriausiai tinka flirtavimui. Apklausoje dalyvavo JAV, Didžiosios Britanijos, Kanados, Australijos ir Naujosios Zelandijos gyventojai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-07 14:40, atnaujinta 2018-03-10 10:19

Pirmąją vietą, moterų sprendimu, pelnė 1963 metais sukurto filmo „Šarada“ herojė Audrey Hepburn: „Žinote, aš nesikandžioju... tol, kol manęs kas nors to nepaprašo“.

Antoji vieta buvo skirtai filmo „Turėti ir neturėti“ citatai, kurią pasakė Lauren Bacall: „Jūs neprivalote, ką nors kalbėti. Na nebent pašvilpaukite. Juk jūs žinote kaip švilpti, Steve? Tiesiog suspauskite lūpas ir pūskite“. Lyderių trejetuką baigia Kathleen Turner žodžiai, pasakyti filme „Kas pakišo triušį Rodžerį“: „Jūs nežinote, kaip sunku moteriai, atrodančiai taip kaip aš“.

Anot portalo badoo.com atstovo, apklausos dalyvės teikė pirmenybę citatoms, sukeliančioms šypseną, o ne vulgarioms frazėms.

Tuo tarpu vyrai pirmąją vietą skyrė 1932 metų filmo „Praeities šešėlis“ frazei, kurią ištarė Bette Davis: „Aš norėčiau tave pabučiuoti, bet ką tik išsiploviau plaukus“. „Negarbinkite manęs tol, kol to nenusipelniau“, – tai Shirley MacLaine pasakyti žodžiai filme „Švelnumo kalba“. Jie užėmė antrąją vietą. Štai trečiąją vietą vyrai skyrė jau minėtai L. Bacall frazei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.