Gabumai užsienio kalboms pagal Zodiako ženklus

Anot serbų astrologo Aleksandaro Jankovič, kiekvienas Zodiako ženklo atstovas turi sugebėjimų ir talentų. Tarp jų ir sugebėjimų mokytis užsienio kalbų. Tačiau vieniems labiau sekasi anglų kalba, kitiems – vokiečių, o dar kiti jaučia trauką rytų kalboms. Todėl astrologas pateikė savo pastebėjimus, kurių užsienio kalbų geriau mokytis pagal Zodiako ženklus, - mageia.ru.

Vieniems labiau sekasi anglų kalba, kitiems – vokiečių, o dar kiti jaučia trauką rytų kalboms.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Vieniems labiau sekasi anglų kalba, kitiems – vokiečių, o dar kiti jaučia trauką rytų kalboms.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:38 AM

Anot astrologo, anglų kalba ypač traukia Vandenio, Šaulio ir Jaučio ženklų atstovus. Vandenio žmonės įsitikinę, kad anglų kalba – tai ateities kalba. Todėl jie stengiasi ne tik šią kalbą išmokti, bet ir kuo daugiau ją panaudoti praktikoje. T.y daugiau šnekėtis ir bendrauti anglų kalba. Mat gana nuobodi šios kalbos gramatika vandenių ne itin domina. Tuo tarpu Šaulio ženklo atstovai didesnį dėmesį gramatikai, tačiau ir jie linkę tobulinti šios kalbos žinias bendraujant.

Šauliai apskritai labiau linkę užmegzti kontaktų su užsieniečiais.Ypač, jei to reikalauja jų mokslas ar darbas. Be to, tiek Šaulio ženklo, tiek ir Vandenio ženklo žmonėms tinka anglų kalbų mokymosi kursai per atstumą. Tuo tarpu Jaučio ženklo atstovų visai kitoks priėjimas prie anglų kalbos mokymosi. Tokios Jaučio savybės, kaip atkaklumas ir kantrybė, suteikia jam galimybę itin kokybiškai mokytis užsienio kalbos. Todėl Jaučio žmonėms patartina lankyti anglų verslo kalbos kursus.

Vokiečių kalba linkę studijuoti Avino ir Skorpiono ženklų atstovai. Tačiau Avino žmonėms vokiečių kalba – nėra lengvas darbas. Bet būtent tai juos ir domina. Mat Avino ženklo atstovams būdingas noras nuolat lenktyniauti ne tik su kitais, bet ir su savimi, norėdami pasiekti geresnių rezultatų. Ir tai būdinga jiems visą mokymosi procesą. O Skorpiono ženklo atstovai linkę labai įsijausti į kalbą, kurią mokosi. Jie skaito knygas, klausosi gyvos kalbos, muzikos vokiečių kalba. Todėl irgi pasiekia gerų rezultatų.

Italų ir ispanų kalbos patinka Liūto ir Žuvų ženklo atstovams. Mat italų kalba glosto klausą ir sukuria romantiškumo aurą. O ispanų kalba – išsiskiria šventine nuotaika ir pakylėjimu. Todėl Liūto ženklo atstovai jaučiasi savo rogėse kalbėdami ispanų ar italų kalbomis. Be to, tų šalių nacionalinė kultūra labai artima Liūto ženklo atstovams. Tai ir išsiskiriantys, būtent tų šalių žmonėms būdingi meilės žodžiai, skirti mylimiesiems ir didelės šventės. O Žuvis labiau traukia Italijos ir Ispanijos kultūrinis palikimas: dailė, muzika, poezija, kinematografas. Šio ženklo žmonėms tai - didelis malonumas. Todėl, suprantama, norint pasiekti tų šalių kultūros palikimo lygį, neįmanoma neišmokus jų kalbų.

Prancūzų kalba patinka daugeliui, tačiau ne kiekvienam ši kalba įveikiama. Vis dėlto tai nėra paprasta užsienio kalba. Todėl Ožiaragio ženklo žmonės su jiems būdingu užsispyrimu ir atkakliu tikslo siekimu pasiekia sėkmės mokydamiesi prancūzų kalbos. Taip pat prancūzų kalbą gana nesunkiai įveikia Svarstyklės, kurias tiesiog nepaaiškinamai traukia Paryžius - stiliaus ir mados sostinė, kadangi šio ženklo atstovai ir patys tuo pasižymi. Svarstyklės – subtilios natūros, todėl joms itin prie širdies prancūzų kalba ir jos žmonės. Užsibrėžusios išmokti šią kalbą, Svarstyklės pasiekia sėkmę.

Japonų kalba bene geriausiai tinka Mergelėms. Tačiau mokantis japonų kalbos reikia sutelkti dėmesį, susikaupti ir įsidėmėti labai didelį informacijos srautą. Būtent Mergelės gana gerai įveikia tokias užduotis. Be to, Mergelės ženklo atstovai nuolat tobulina tai, ką jau išmoko, todėl jie linkę periodiškai lankyti kursus ir kelti savo žinių lygį.

Apskritai visos rytų šalių kalbos, tarp jų ir japonų, gerai sekasi mokytis ir Vėžio ženklo žmonėms. Tačiau mokydamiesi užsienio kalbų Vėžio ženklo atstovai labiau stengiasi įsidėmėti ne faktus ir taisykles, o kaip bendrauti su tos šalies žmonėmis. O Dvynių ženklo atstovai turi gabumų mokantis visų užsienio kalbų. Jie siekia žinių per visą savo gyvenimą, todėl šio ženklo atstovai neretai moka kelias užsienio kalbas ar net tampa poliglotais.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.