Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kijeve ant Andrejevsko kalno pramogavo nuogalės snieglentininkės (video)

Ukrainos sostinę Kijevą paralyžiavus pūgai ir sniegui į gatves išėjo ekstremalai. Tačiau visus juos nustelbė ir net šokiravo dvi nuogos snieglentininkės. Ekstremalės tcn.ua žurnalistams prakalbo, kodėl jos šliužinėjo nuogos.

Daugiau nuotraukų (1)

ekstremalas.lt

Apr 1, 2013, 11:53 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:54 AM

Kijeve, nuo Andrejevsko kalnelio dvi jaunos merginos vakare šliužinėjo snieglente nuogos.

Kompanija jaunų žmonių atvyko prie kalnelio, merginos nusirengė ir surengė trumpą šou: visiškai nuogos šliužinėjo su snieglente.

Kaip paaiškėjo, dvi jaunos ukrainietės, Jekaterina ir Ina, atvyko su savo vyrais. Viena jų – pagal specialybę juristė, kita mergina su savo mylimuoju turi privatų verslą.

„Taip žmogus susilieja su gamta, – rimtai tcn.ua teigė ekstremalės ukrainietės ir tikino, kad tai darė ne dėl žiūrovų, o vardan savęs. – Nuogas kūnas – natūralus reiškinys. To nereikia drovėtis.“

Jekaterina su Ina bei savo vyrais kiekvieną sekmadienį renkasi į žiemos paplūdimį prie Venecijos tilto Kijeve, kur susirenka ir daugiau bendraminčių. Jų tikslas – sveika gyvensena, laisvė, natūralumas.

„Mūsų nuotraukas, kai šliužinėjome nuogos su snieglente, matė ir mamos, – kalbėjo ukrainietės. – Tačiau jos neprotestuoja prieš šį mūsų pomėgį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.