Ką žada žvaigždės balandžio 2–8 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Avinas (03 21–04 19) Jū­sų lau­kia kaip re­ta sma­gi ir sėk­min­ga sa­vai­tė. Vis­kas klo­ja­si ge­rai, tu­ri­te dau­gy­bę pla­nų ir už­mo­jų. Nie­kas ne­ga­li jū­sų su­lai­ky­ti.
Avinas (03 21–04 19) Jū­sų lau­kia kaip re­ta sma­gi ir sėk­min­ga sa­vai­tė. Vis­kas klo­ja­si ge­rai, tu­ri­te dau­gy­bę pla­nų ir už­mo­jų. Nie­kas ne­ga­li jū­sų su­lai­ky­ti.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 3, 2013, 2:12 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:02 PM

Jūsų laukia kaip reta smagi ir sėkminga savaitė. Viskas klojasi gerai, turite daugybę planų ir užmojų. Niekas negali jūsų sulaikyti.

Būkite budrūs, kad per skubėjimą patys nepaslystumėte ant gyvenimo pabertų perlų. Todėl susirinkite dovanas, žiūrėkite po kojomis ir džiaukitės tuo, ką turite.

Sudėtingiau tiems, kurie linkę manipuliuoti ir naudotis gerbėjais. Jie ne tokie paklusnūs ir naivūs kaip anksčiau. Būkite atsargesni.

Jautis (04 20–05 20)

Investuokite į keliones, pojūčius, įspūdžius, emocijas. Buitinė prabanga, žengimas koja kojon su mada labai šaunu, bet tai neturėtų būti gyvenimo pagrindas.

Svarbiausia – pažinimas. Jis suteiks naujų galimybių, naujos kokybės jūsų gyvenimui.

Vieniems ši savaitė reikš tam tikro etapo pabaigą, kitiems ta pabaiga tik blykstelės horizonte. Negailėkite viso to, kas lieka jums už nugaros.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kodėl, kai metate monetą, ji amžinai nukrinta ne ta puse? Amžinai – ne jūsų naudai. Atsakymas paprastas: sprendimus reikia priimti patiems, nepasikliauti jokiais dievais ar troliais.

Jei šiuo metu negalite nuspręsti, kaip toliau elgtis, tiesiog palaukite. Nesiimkite nieko, dėl ko vėliau gali tekti gailėtis.

Šeiminiame gyvenime, kaip ir kiekvieną pavasarį, – slapti pasimatymai ir intrigos.

Vėžys (06 21–07 22)

Pasikliauti likimu ne visada paprasta. Sudėtingiausia tada, kai yra įsipareigojimų, atsakomybė kitiems. Jaučiate didelę pagundą didžiausią naštą permesti antrajai pusei?

Svarstote: gal pasiseks, o gal viskas bus išspręsta be jūsų? Taip gali nutikti. Tik neaišku, ar būsite tuo patenkinti ir ar jūsų statusas išliks toks pat kaip dabar.

Būtų geriausia, jei atliktumėte savo darbus, o partneris – savo. Juk geras tandemas daug geriau nei du vienišiai atskirai.

Liūtas (07 23–08 22)

Valgykite juodąjį šokoladą – niekada nepersivalgysite. Jame yra tik tai, kas tobula. O to tobulumo jums dabar reikėtų.

Viskas jūsų akyse dabar susijaukę, praradę ribas ir paprastumą. Toje visoje pompastikoje ir sureikšmintose smulkmenose jums trūksta tikrosios daiktų vertės.

Jūs mokate suderinti prabangą su nuoširdumu, nebijokite to daryti. Tegul tai bus ne tik naujas gyvenimo stilius, bet ir naujas jūsų aprangos kodas.

Mergelė (08 23–09 22)

Be galimybės atsipūsti: yra daugybė dalykų, kurie turi surasti savo vietas, daugybė klausimų, į kuriuos dabar turi būti atsakyta. Lietus žinių nenešioja ir viską sužinoti reikia patiems.

Šią savaitę jums teks ne tik sužinoti ir nuspręsti, bet galbūt net pakeisti gyvenimo kryptį. Gal ne iš esmės, bet vis tiek labiau pavėjui nei ligi šiol.

Jei nepadarysite to antradienį ar trečiadienį, šios klaidos nebegalėsite ištaisyti savaitgalį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Visa, kas gražu, teisinga ir miela, po truputį tirpsta, nyksta, aižėja. Nežinia, kaip vėl viską sulipdyti į visumą. Pavyktų, jei tai darytumėte ne vieni.

Tačiau dabar pagalbos nesulaukiate, jau greičiau ji ateina tiems, kurie greta. Todėl teks būti ir vienam lauke kariu.

Tai gali pasirodyti per sunku, kils pagunda viską mesti, palikti likimo valiai. Patirtis primins, kuo baigėsi panašios situacijos jūsų gyvenime – juk tokių būta ir anksčiau. Nekartokite tų pačių klaidų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Panašu į sapną. Neužsiliūliuokite – viskas tikrai ne taip, kaip atrodo, viskas ką nors reiškia, net jei jums tai tik mažos smulkmenos.

Smulkmenų, kaip ir atsitiktinumų, sutapimų, dabar nėra. Yra tik ženklai, keliai, kuriuos ne visada matote ar teisingai suprantate.

Raskite vedlį, kuris padės. Tai nebūtinai gražus nesiskutęs jaunuolis. Kelią gali parodyti ir senyva moteriškė – ji vienu ar kitu žodžiu padės suvokti tiesą.

Šaulys (11 22–12 21)

Negalima kišti nosies į reikalus, kurių nesuprantate. Ne todėl, kad gausite per nosį, bet kad pavyktų išsaugoti tolerantiško, diplomatiško žmogaus įvaizdį.

Tai, kas nesisekė praėjusią savaitę, sukėlė daug rūpesčių, dabar atrodo nereikšminga.

Tiems, kurie svajoja apie naujus darbus, laimėjimus ir pasirodymus, teks ne tik itin atidžiai rinktis drabužius, bet ir viešuose renginiuose galvoti, ką sakote.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai labai ilgai ko nors sieki ir trokšti, netenki ne tik kantrybės, bet ir sąžinės. Taip gali nutikti ir jums.

Todėl prieš priimdami griežtus sprendimus dar kartą pagalvokite. Ar tikrai nepaminate savo vidinių taisyklių?

Jūsų trokštamas tikslas nėra labai toli. Kad ir kokie sprendimai būtų, nepamirškite, kad ne darbas ar karjera dabar svarbiausia. Svarbu namai, vaikai, meilė ir net pareigos, tradicijos.

Vandenis (01 20–02 18)

Pokalbiai, susitikimai, knygos, teatras, atradimai. Štai kuo reikėtų gyventi, kad jums dabar sektųsi. Ne nuotykių, lėkimo reikia bijoti.

Reikia vengti ramybės. Per ją į galvą ateina minčių, kurių nesinori ir kurios griauna savo vertės supratimą, verčia lygiuotis į tuos, kurie paprastesni, ramesni ir nuobodesni.

Todėl kol yra galimybių – skubėkite, pažinkite. O radę tai, kas įdomu, pasidalinkite su visais.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenimas būtų daug paprastesnis, jei nepamirštume, kas svarbu. Visiems užuomaršoms prasta savaitė: tai, kas nepadaryta, pažadėta, atidėta, užgriūva visu svoriu.

Naktys tampa labai trumpos – laiko miegoti nėra, nes viską tenka padaryti staiga ir dabar. Gal kiek laisvesnis bus antradienis, kol dar nesusivokėte, kam ir ko iš jūsų reikia.

Net ir pareigingiesiems atsiras ką veikti – pavasariniais vėjais mėgausitės vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.