Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksologės patarimai, kaip įkaitinti vyro kraują

Dauguma moterų galvoja, kad vyrai nemėgsta ilgų preliudijų. Iš tikrųjų vyrų vidinis pasaulis labai subtilus, o suprasti jį padeda būtent glamonės prieš seksą, rašo redbookmag.com.

Vienas iš būdų įkaitinti vyrą - šnabždėti meilius žodžius.<br>123rf
Vienas iš būdų įkaitinti vyrą - šnabždėti meilius žodžius.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-05 13:50, atnaujinta 2018-03-08 19:19

„Ko vyras nori iš savo širdies moters, kol jis prieina prie pagrindinio vakaro patiekalo? Neabejokite, kad gera preliudija priveda prie gero sekso, suteikiančio malonumą abiems partneriams, – sakė amerikiečių seksologė Patti Britton. – Be to, partneriui visada malonu matyti, kad jo moteris yra laiminga. Vienas iš požymių – moters gilūs atodūsiai.“

Anot sekso ekspertės, glamones partneris gali patirti ir neprisilietus prie jo kūno. Pavyzdžiui, šokant erotinį šokį ar striptizą. Tai ne tik glosto sielą, bet ir seksualiai jaudina kūną. „Vyrai myli akimis, todėl stebėdamas erotinį šokį šokančią mylimąją, jie jaučiasi pakylėti. Šokant striptizą nereikėtų išjungti šviesos. Tegul vyras mėgaujasi plastiškais moters kūno judesiais ir formomis“, – patarė P. Britton.

Be to, vyrams nė kiek ne mažiau nei moterims patinka bučiuotis. Jiems moters lūpos lyg medus. Juk dažniausiai visos glamonės prasideda nuo bučinių. Vyrams labai patinka, kai moteris stipriai prisispaudžia. Jei moteris pabučiuoja vyrą į lūpų kamputį, blakstienas, jo seksualinė įtampa pasiekia viršūnę. Seksologės tvirtinimu, vyrams nėra patrauklesnės būtybės už tą, kuri žino, ko nori lovoje. Todėl moterys neturėtų laukti, kol partneris žengs pirmą žingsnį. Taip pat nereikėtų ilgai sukti galvos, kaip ir kada pradėti glamonėt. „Jei jauti simpatiją, potraukį kitam žmogui, tai rankos pačios slys jo kūnu ir kiekvienas paliestas taškas taps erogenine zona. Nereikia bijoti vesti ir jo ranką per savo kūną. Tegul jo pirštai pamažu ir švelniai glamonėja moters odą. Priešingai, toks elgesys tik nurodys, kad ji nekantrauja“, – sakė P. Britton.

Žinoma, kartais vien glamonių nepakanka, tada galima pasitelkti ir žodžius. „Seksualinės frazės stimuliuoja susijaudinimą ne tik sekso, bet ir preliudijos metu. Tačiau nereikėtų frazių išrėkti, jas reikia sakyti pašnibždomis, vos vos prisiliečiant lūpomis prie partnerio kūno. Tada ant jo kūno atsiras maloni šiluma. Geriausios vietos šnabždesiui – krūtinės speneliai, kaklas, ausų zona“, – pasakojo seksologė.

Amerikiečių seksologės manymu, valgomieji ledai gali būti ne tik puikios romantiškos vakarienės valgiaraščio dalis, bet ir seksualinio jaudinimo ginklas. Juk malonu, kai varvančio ledo lašus ant kūno pakeičia karšti mylimosios bučiniai.

Be to, seksualinius scenarijus galima papildyti ir erotiniais žaidimais. Pavyzdžiui, moteris paima vadžias į savo rankas: ji nurengia vyrą, suriša jį, o pati apsirengia jo marškiniais ir užsiriša kaklaraištį.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.