Dešimt originalių būdų pasipiršti

Tikra meilė – retas reiškinys, kurį reikia branginti. Nėra abejonių, kad trokštate visą gyvenimą praleisti su žmogumi, kurį mylite iš visos širdies. Tačiau piršlybos yra rimtas iššūkis kiekvienam. Juk apie tą akimirką, jei viskas gerai klostysis, jūs pasakosite savo anūkams. Tad kaip reikėtų pasipiršti, kad ne tik sulauktumėte teigiamo atsakymo, bet ir turėtumėte apie ką pasakoti artimiesiems? Patarimais dalijasi love-sessions.com.

Ppiršlybos - rimtas iššūkis kiekvienam.<br>123rf
Ppiršlybos - rimtas iššūkis kiekvienam.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-06 17:30, atnaujinta 2018-03-08 17:52

1. Knyga. Tai pigus, bet labai romantiškas būdas pasipiršti, jei jūsų mylimoji – knygų mėgėja. Pats parašykite knygą. Joje galite aprašyti gražiausias jūsų draugystės akimirkas. Taip pat galite aprašyti savo mylimąją, išdėstyti, kodėl ją taip mylite ir branginate. Išleiskite vos vieną knygos egzempliorių, kurio paskutiniame puslapyje – pasipiršimo tekstas.

2. Sodas. Jei jums patinka sodininkystė, o jūsų mylimoji dievina gėles, ši idėja jus sužavės, bet tam prireiks kruopštumo. Tuščiame, bet akių netraukiančiame žemės lopinėlyje pasodinkite gėles taip, kad iš jų kontūrų būtų galima perskaityti: „Tekėk už manęs“. Kai gėlės sužydės, užriškite savo mylimajai akis atsiveskite į sodą. Ji liks sužavėta tokia staigmena.

3. Pasiplaukiojimas valtimi. Nieko negali būti romantiškesnio už pasiplaukiojimą valtimi tykiame ežere. Jei jums abiems patinka vanduo ir vandens sportas, tai puikus būdas pasipiršti.

4. Muzika. Gerai dainuojate? Pasinaudokite tuo! Paprašykite savo draugų, kad jie pagrotų kokiu nors muzikos instrumentu, o jūs dainuokite meilės dainą. Po jos pasipirškite savo mylimajai.

5. Nuotykiai. Jei jūs abu esate adrenalino mėgėjai, galite išvykti į nuotykių kupiną kelionę egzotiškuose kraštuose. Jei tam neturite pakankamai pinigų, išnaudokite Lietuvoje siūlomus užsiėmimus. Pasipirškite kai būsite įkopę į aukštą kalną ar tūnosite tamsiame miške vidurnaktį. Prisiminkite, kad adrenalinas paaštrina visus pojūčius. Meilė – ne išimtis.

6. Atvirukai. Tai dar vienas puikus būdas ne tik pasipiršti, bet ir maloniai nustebinti mylimąją. Prisiminkite, kad dera parašyti ne vieną, o visą kalną atvirukų. Nesidrovėkite ir atskleiskite, ką iš tiesų jaučiate savo mylimajai. Atvirukus išdėliokite po vieną visuose namuose. Tiksliau, tose vietose, kuriose jūsų mylimoji įprastai lankosi rytais. Lai atvirukas, su žodžiais „Tekėk už manęs“, būna paskutinis.

7. Elektroninis paštas. Į piršlybas pridėkite mistikos ir nuotykių prieskonių. Elektroninius laiškus siųskite anonimiškai. Juose išdėstykite, ką jaučiate savo mylimajai. Per dieną nusiųskite vos vieną laišką. Paskutiniame jų pasipirškite. Tik įsitikinkite, kad jame parašėte savo vardą.

8. Vaizdo įrašas. Meniškos sielos mergina bus sužavėta tokių piršlybų. Tad sukurkite vaizdo įrašą, kuriame tapote, vaidinate, šokate ar dainuojate. Įrašo pabaigoje pasipirškite. Tačiau prisiminkite, kad privalote būti kartu su savo mylimąja, kai ji žiūrės šį įrašą.

9. Maistas. Sužinokite, kokį patiekalą jūsų mylimoji labiausiai mėgsta. Išmokite jį pagaminti. Tuomet surenkite romantišką vakarienę (žvakės, muzika, jūsų gaminti patiekalai). Kai įsitikinsite, kad viskas vyksta pagal planą, pasipirškite.

10. Pažadai. Surašykite, ką jūs darysite kaip sutuoktinis, kad jūsų mylimoji būtų laiminga. Pasirašykite šį „dokumentą“ ir po to jį paduokite savo širdies draugei. Tegul jos „taip“ tampa parašu ant šio pažadų dokumento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.