Seksualiausių „Victoria's Secret“ visų laikų modelių dešimtukas

„Victoria's Secret“ apatinių pristatymai prie televizijos ekranų sutraukia minias žiūrovų. Moterys apžiūrinėja prabangius apatinius, o vyrai tobulus manekenių kūnus, rašo therichest.org. Išskirtinius apatinius pristatinėjo tiek daug modelių, kad net sunku suskaičiuoti. Vis dėlto savo skaitytojams pateikiame visų laikų seksualiausių „Victoria's Secret“ angelų dešimtuką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-08 21:01, atnaujinta 2018-03-08 15:13

1. Kate Upton

Per kastingą į „Victoria's Secret“ modelių gretas vienas vadybininkų pasakė, kad tik visiškas silpnaprotis galėtų jai leisti žingsniuoti podiumu. Tiesa, K. Upton išgarsėjo pozuodama žurnalui „Sports Illustrated“, bet tuo pačiu ji – „Victoria's Secret“ angelas. K. Upton puikiai žinoma ir aukštosios mados pasaulyje. Į jį Kate duris atvėrė žurnalo „Vogue“ viršelis su jos veidu.

2. Candice Swanepoel

Pasirašiusiems kontraktą su „Victoria's Secret“ modeliams suteikiamos dvi galimybes: dėvėti išskirtinius apatinius ir papuošti maudymosi kostiumėlių katalogo viršelį. C. Swanepoel šio katalogo viršelį puošė tris metus iš eilės, pradedant 2011 metais, užbaigiant 2013 metais. Ji patenka į žurnalo „Forbes“ sudaryto turtingiausių planetos žmonių sąrašą, o žurnalai „FHM“ ir „Maxim“ Candice tituluoja seksualiausia manekene.

3. Alessandra Ambrosio

Iš Brazilijos kilusi A. Ambrosio turi lenkiško ir itališko kraujo. Ji dirbo su tokiais mados namais kaip „Ralph Lauren“, „Armani“ ir „Dior“. A. Ambrosio vertinama dėl savo profesionalumo. Pavyzdžiui, 2008 metais ji pristatinėjo „Victoria's Secret“ apatinius, nors buvo pagimdžiusi vos prieš tris mėnesius. Štai per 2011 metų pasirodymą Alessandros pečius slėgė 13,5 kilogramo sveriantys sparnai.

4. Adriana Lima

Supermodelio titulą A. Lima pelnė būdama vos penkiolikos. Tačiau ji atkreipė visuomenės dėmesį tik 2006 metais, kai žurnalui „GQ“ ji prisipažino esanti skaisti. Ji teigė, kad seksu užsiimti reikia tik po vestuvių. Šiuo metu Adriana yra sėkmingai ištekėjusi už krepšininko Marko Jarico. Su juo moteris susilaukė dviejų vaikų.

5. Heidi Klum

H. Klum „Victoria's Secret“ modeliu dirbo 13 metų. Taip pat ji šypsojosi iš prestižinio žurnalo „Sports Illustrated“ viršelio. Tačiau tuo supermodelis neapsiribojo. Ji vaidino kine, dalyvavo televiziniuose projektuose.

6. Lindsay Ellingson

Ilgą laiką ji buvo paprasta studentė. Lindsay Kalifornijos universitete studijavo biologiją, tačiau vieną dieną gatvėje ją užkalbino nepažįstamasis. Tą akimirką viskas pasikeitė. Kone iškart L. Ellingson pradėjo dirbti kartu su „Chanel“, „Dior“, „Gucci“, „Valentino“, „Lacoste“, „Marc Jacobs“, „Armani“ ir kitais žinomais prekės ženklais. Lindsay papuošė „Vogue“, „GQ“ ir „Elle“ žurnalų viršelius. „Victoria's Secret“ modeliu L. Ellingson dirba nuo 2007-ųjų. Ji – „Victoria's Secret“ kvepalų ir liemenėlių linijos „Gorgeous“ (liet. labai gražu) reklaminis veidas.

7. Miranda Kerr

Miranda – dar viena ne iš kelmo spirta manekenė. Ji ne tik supermodelis, bet ir psichologė. Taip pat M. Kerr – mylinti aktoriaus Orlando Bloomo žmona ir puiki motina. Su „Victoria's Secret“ Miranda dirba nuo 2007 metų. Ji pateko į istoriją kaip pirma australė, pristatinėjanti šiuos prabangius apatinius.

8. Marisa Miller

Marisa „Victoria's Secret“ angelu dirba nuo 2007-ųjų. Ji, kaip ir daugelis kitų „Victoria's Secret“ modelių, puošė „Sports Illustrated“ viršelį. M. Miller žavisi motociklais, todėl dažnai tampa „Harley Davidson“ renginių vedėja. Taip pat M. Miller – Amerikos vėžio bendruomenės ambasadorė.

9. Brooklyn Decker

Ją, dar paauglę, mados industrijos atstovai atrado prekybos centre. Ji tapo „Victoria's Secret“ modeliu, pozavo „Sports Illustrated“ viršeliui, „Victoria's Secret“ maudymosi kostiumėlių katalogui, dalyvavo televiziniuose projektuose. Šiuo metu Brooklyn yra ištekėjusi už teniso žvaigždės Andy Roddicko.

10. Isabeli Fontana

Isabeli bendradarbiavimas su „Victoria's Secret“ papiktino doros sergėtojus. Mat I. Fontana pradėjo dirbti su prabangių apatinių rūbų gamintoja būdama vos 16 metų. Iš karto po pasirodymo „Victoria's Secret“ šou su I. Fontana pasirašė sutartis su „Versace“, „Ralph Lauren“ ir „Valentino“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.