Aktorė A. Rai laikydamasi indiškos dietos atsikratė 25 kilogramų

Holivudo žvaigždė Julia Roberts pavadino Aishwarya Rai gražiausia moterimi Žemėje! Ir ne veltui: indė – 1994 metų „Mis Pasaulis“ titulo savininkė. A. Rai žinoma kaip dainininkė, modelis, viena populiariausių ir sėkmingiausių Bolivudo aktorių, kuri mielai laukiama ir Holivude.

A. Rai palaikė tik jos mylimas vyras ir būtent dėl jo gražuolė suliesėjo.<br>"Reuters"
A. Rai palaikė tik jos mylimas vyras ir būtent dėl jo gražuolė suliesėjo.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2013, 9:20 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:08 AM

Beveik du dešimtmečius A. Rai mėgavosi pirmosios Indijos gražuolės šlove. Ir per visą tą laiką nepriaugo nė gramo svorio. Gimtoji šalis didžiavosi savo gražiąja pasiuntine, kuri atrodė tiesiog stulbinamai.

2011 metų sausį A. Rai ištekėjo už garsaus ir populiaraus Indijos aktoriaus Abhisheko Bachchano, o tų pačių metų lapkritį jie susilaukė dukrelės. Po jos gimimo Aishwarya kuriam laikui dingo iš viešumos, nes priaugo net 25 kilogramus ir jos išvaizda labai stipriai pakito. Išplatėjo veidas ir figūra, atsirado „įspūdingas“ pagurklis.

Visuomenė buvo šokiruota! Negana to, aktorė A. Rai pareiškė, kad nesirengia greitai numesti svorio, o visą savo laiką ir dėmesį skirs mažylei.

Laikas bėgo, o A. Rai vis stambėjo. Ji prisipažino, kad bet kokie mėginimai atsikratyti bereikalingų kilogramų buvo nesėkmingi ir dėl to ji labai jaudinosi. A. Rai gerbėjai Indijoje sunerimo, o spaudoje vis dažniau pasirodydavo informacija, kad aktorės antsvoris gali pakenkti jos gimtosios šalies reputacijai.

A. Rai palaikė tik jos mylimas vyras ir būtent dėl jo gražuolė suliesėjo. Per savo 39-ąjį gimtadienį ji sugebėjo visus nustebinti stulbinamomis kūno linijomis. Gražuolė indė atgavo savo ankstesnes formas ir papasakojo, kaip tai pavyko. A. Rai teigimu, atsikratyti antsvorio jai padėjo indų dieta, kurios ji griežtai laikėsi keletą mėnesių, ir, žinoma, – meilė.

Indiška dieta

Indų dieta tampa vis populiaresnė ir Vakarų šalyse. Pagrindinis jos principas – visiškai atsisakyti mėsos ir kasdien valgyti šiuos produktus:

* du trys vaisiai (švieži ar džiovinti) valgio metu, iki ir po valgio.

* šviežios daržovės, paskanintos padažu iš natūralaus jogurto, 20 proc. riebumo varškė, jūros dumbliai su soja.

* daržovės, paruoštos ant garų (išsaugomi vitaminai ir mineralinės medžiagos). Jas reikia būtinai valgyti per pietus ar vakarienę. Nereikia išbraukti iš valgiaraščio ir sriubų.

* varpinių augalų patiekalas (pavyzdžiui, košė). Bet nevalia piktnaudžiauti paruoštais varpinių augalų produktais (duona, ryžiai, makaronai).

* trys pieniški produktai: pusriebis rūgpienis, jogurtas, varškė.

* riešutai (migdolų, lazdynų, saulėgrąžos, sezamo sėklos).

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.