„Mano lieknėjimo istorija“: tinkamai derinamas maistas padėjo atsikratyti 25 kilogramų

Šiuo metu priklausau pensininkų gretoms, o gyvenime tai teko patirti du kartus. Pirmą kartą – kai man buvo 30 metų. Tuo metu turėjo 10 kilogramų antsvorio. Taikiau amerikietišką dietą. Deja, neprisimenu jos tikslaus pavadinimo, tik tai, kad ji prasidėjo iš raidės „A“.

Suderinusi maistą moteris atsikratė 25 kilogramų.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Suderinusi maistą moteris atsikratė 25 kilogramų.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Elena Brazauskienė

Apr 19, 2013, 7:42 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:20 AM

Dietos esmė – griežtas skaičiavimas. Reikėjo nuolat rūpintis tuo, ką valgai pusryčiams, ką pietums, ką – vakarienei, valgyti konkrečiomis valandomis. Viskas pavyko puikiai, bet po to, kai numečiau svorio, po 5 metų jis pradėjo sparčiai augti – pastambėjau 20 kilogramų.

Antrą kartą kovoti su antsvoriu ryžausi būdama 45-erių, mane įkvėpė perskaityta kbyga „Valgyk ir lieknėk“. Svorio metimo esmė – kalorijų skaičiavimas. Skaičiavau jas, derinau produktus, mėsą valgiau tik su daržovėmis ir pan.

Per porą metų numečiau 25 kilogramus. Puikiai suprasdama savo gyvenimo problemą dėl valgymo, skaičiuoju kalorijas bei derinu maisto produktus jau daugiau nei 10 metų. Šiuo metu sveriu apie 62 kilogramus, mano ūgis - 158 centimetrai. Jaučiuosi puikiai.

Linkiu sėkmės visiems turintiems antsvorio problemų ir drįstu sakyti, kad tai tikrai įveikiame ir gali tęstis visą gyvenimą.

Jums taip pat pavyko sulieknėti? Žinote efektyvią dietą? Pasidalinkite patirtimi su portalo lrytas.lt skaitytojais. Savo rašinius iki siųskite el. paštu: pramogos@lrytas.lt laiško temoje įrašę „Mano lieknėjimo istorija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.