Geidžiamiausi Lotynų Amerikos viengungiai

„Victoria's Secret“ angelai jau daugelį metų džiugina vyrų akis. Verta pastebėti, kad moterys šiuo atžvilgiu taip pat nėra nuskriaustos. Vyriškų apatinių modelių taip pat netrūksta, o seksualiausi modeliai, žinia, kilę iš Lotynų Amerikos. Karščiausių vyrų modelių ketvertuką pateikiame jūsų teismui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 6:46 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:38 PM

Modelio, aktoriaus, dainininko Aarono Diazo (31 m.) demoniškas patrauklumas ne tik suvilioja, bet ir įtraukia į aistringus meilės žaidimus su juo. Iš Meksikos kilęs modelis buvo vedęs aktorę Kate del Castillo, tačiau jųdviejų santuoka truko vos dvejus metus. A. Diazas vaidino 12 kino filmų ir viename spektaklyje.

Atletiškas kūnas, bronzinė oda ir angeliškas veidelis – taip atrodo meksikietis Sebastianas Rullis (37 m.). Europoje savo karjerą pradėjęs modelis moka kerėti, o jo erotiniai burtai leidžia bent akimirkai pasiduoti nežabotoms svajonėms. Beje, jis taip pat gana populiarus aktorius. S. Rullis yra vaidinęs 21 filme.

Be jokios abejonės, kubietis Williamas Levy (32 m.) yra vienas iš tų, kurį telenovelių gerbėjos sapnuoja naktimis. Jo didžiausios gerbėjos žino, kad W. Levy galima išvysti ne tik muilo operose, bet ir erotinėje dramoje „Priklausomybė“ (Addicted). Williamas 2011 metais išsiskyrė su ilgamete drauge aktore Elizabeth Gutierrez. Jie turi du vaikus.

Nuodėmingas ir nepriekaištingai ištreniruotas Gabrielio Soto (37 m.) kūnas sukelia susižavėjimą. Pakanka pamatyti skandalingos, bet įspūdingos apatinio trikotažo fotosesijos nuotraukas ir abejonių nekyla – valandos, praleistos sporto klube, paliko daugiau nei teigiamus rezultatus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.