Ramunės horoskopas gegužės mėnesiui

Avinas

Avinas (03 21–04 19) Paskutinis pavasario mėnuo jums žada daug permainų asmeniniame gyvenime.<br>123rf
Avinas (03 21–04 19) Paskutinis pavasario mėnuo jums žada daug permainų asmeniniame gyvenime.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 1, 2013, 4:35 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:11 AM

(03 21–04 19)

Paskutinis pavasario mėnuo jums žada daug permainų asmeniniame gyvenime. Galbūt ne visoms dar esate pasirengę, tačiau trauktis nebus kur – turėsite prisitaikyti.

Nors jūsų pačių gyvenime su naujovėmis susiję rūpesčiai neleis atsikvėpti, imsitės spręsti ir artimųjų problemas. Noras gražus, bet nepersistenkite. Para vis dar turi tik 24 valandas.

Daugiau ilsėkitės, skirkite laiko savo pomėgiams, pramogoms. Jei norite išlaikyti darnius santykius su antrąja puse, labiau įsiklausykite, ką jums sako. Kartais reikia ne sprendimo, o tiesiog paguodos žodžio ar stipraus apkabinimo.

Gegužė palanki investuoti į nekilnojamąjį turtą. Bet prieš pasirašydami sutartis, atidžiai jas perskaitykite.

Jautis

(04 20–05 20)

Liaukitės laukę malonių iš dangaus. Trokštate geriau mokamo darbo? Naujo automobilio? Jaukaus būsto ar visuomet palaikančio mylinčio partnerio ar partnerės?

Liaukitės svajoję. Imkitės veiksmų. Galbūt verta pasidairyti po darbo skelbimus, pakalbėti su viršininku dėl atlyginimo pakėlimo ar tiesiog dažniau išeiti iš namų ir šypsotis. Šiek tiek daugiau iniciatyvos niekam nepakenkė.

Antrojoje mėnesio pusėje galite sulaukti malonių naujienų. Gali būti, kad jos susijusios su šeimos pagausėjimu.

Jei dėl to kamuoja nerimas, nebijokite savo dvejonių ir abejonių išsakyti artimiausiems žmonėms.

Jų parama bus neįkainojama. Paskutinis mėnesio savaitgalis palankus loterijos bilietams pirkti. Tikėtina, kad jums nusišypsos didžiulė sėkmė.

Dvyniai

(05 21–06 20)

Kažkam esate didelis klaustukas. Šį mėnesį pajusite, kad kai kurie artimi žmonės jumis nepasitiki. Jums gali tekti įrodinėti, kad esate patikimi, lojalūs. Profesinėje srityje jūsų laukia teigiami pokyčiai. Bet neperdekite.

Nepamirškite, kad, be karjeros, yra ir asmeninis gyvenimas, pomėgiai.

Jei norite išlikti sveiki ir energingi, daugiau judėkite. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti be galo malonios staigmenos iš savo antrosios pusės.

Atsilyginkite jam ar jai tuo pačiu. Tai padės sutvirtinti santykius. Jei gegužę švenčiate gimtadienį, būtinai atšvęskite jį griausmingai, apsupti didelio būrio širdžiai mielų žmonių.

Dabar tikrai netinkamas metas užsidaryti vieniems tarp keturių sienų. Ir būtinai pasidovanokite tai, apie ką seniai svajojate. Jūs to nusipelnėte.

Vėžys

(06 21–07 22)

Kad ir ko šį mėnesį imtumėtės, atlikite visas užduotis ir darbus itin kruopščiai, atsakingai. Ypač jei tai susiję su dokumentais ir teisiniais reikalais.

Per žioplumą galite pakliūti į bėdą. Jausitės energingi, galį nuversti kalnus. Tačiau nepamirškite, kad kokybiškas poilsis taip pat būtinas.

Išsimiegokite. Miego trūkumas gali turėti neigiamos įtakos jūsų darbui. Neskubėkite teisti savo antrosios pusės jos neišklausę.

Neskubėkite priimti sprendimų dėl judviejų ateities – antraip gali tekti stipriai gailėtis. Netikėtai sutiktas seniai matytas pažįstamas gali atgaivinti senus skaudžius prisiminimus.

Nesileiskite įtraukiami į savigraužą ar savigailą. Iš savo klaidų pasimokėte, o dabar verta žiūrėti pirmyn.

Liūtas

(07 23–08 22)

Šio mėnesio patarimas jums būtų toks – nemeskite kelio dėl takelio. Jei aiškiai žinote, ko siekiate, drąsiai eikite nesidairydami į šalis.

Niekam neleiskite pastoti jums kelio. Neskubėkite priimdami sprendimus, susijusius su profesine veikla. Viską gerai apsvarstykite, pasitarkite su patikimais bičiuliais, kolegomis.

Jei jaučiatės pervargę, savęs nespauskite. Dabar puikus metas atostogoms svečioje šalyje.

Pasisaugokite gatvės vagišių. Per juos galite pakliūti į nemalonias situacijas. Jei turite atžalų, pasistenkite su jomis praleisti daugiau laiko. Abipusis supratimas, pagarba – kruopštaus darbo rezultatas.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti netikėto prisipažinimo. Jis jūsų širdyje gali sukelti nemažų audrų.

Mergelė

(08 23–09 22)

Pavasaris – puikus metas apsikuopti. Tad ryžtingai atsisakykite visko, kas jums trukdo judėti į priekį.

Gali užklupti sveikatos problemos. Daugiau ilsėkitės, sveikai maitinkitės, o jei pajusite negalavimus, nenumokite ranka į pirmuosius simptomus.

Kritiškai įvertinkite, ar jums reikia visų tų pirkinių, kuriuos planuojate artimiausiu metu. Kurį laiką būtų geriau neišlaidauti.

Tikėtina, kad šį mėnesį jūsų širdį palies Kupidono strėlė – jūs beprotiškai įsimylėsite. Nors bus sunku, pasistenkite elgtis protingai. Kartais verta paklausyti ne tik širdies, bet ir proto balso.

Jei jums pavyks pažaboti savo spontaniškumą ir aistras, gali būti, kad nauji santykiai bus tikrai ilgi ir gražūs. O juk jūs to labiausiai ir norite.

Svarstyklės

(09 23–10 22)

Gegužės mėnesį galėsite atsipalaiduoti. Žvaigždės jums žada sėkmingą laikotarpį. Šis mėnuo ypač palankus kūrybinių profesijų atstovams. Jūsų galvoje suksis daugybė originalių idėjų. Nestigs įkvėpimo, gebėjimo įtikinti kitus savo talentu ir gabumais.

Šiomis dienomis galite sulaukti nemažai dėmesio iš iki šiol paslapčia jumis besižavėjusio asmens.

Antroji mėnesio pusė palanki išvykoms. Tik būkite atidesni vairuodami. Neviršykite greičio. Pinigus, kuriuos gali tekti skirti mokėti baudoms, verčiau pataupykite. Jūsų finansinė padėtis pastaruoju metu ne itin stabili.

O jau greitai jums gali tekti stipriai pakratyti piniginę.

Būtų geriau apsieiti be skolinimosi iš bičiulių ar bankų.

Skorpionas

(10 23–11 21)

Tai nebus pats lengviausias mėnuo. Nestigs darbų, rūpesčių namuose, gali iškilti ir sveikatos problemų.

Laimė, visa tai laikina. Dar gegužės pabaigoje daugelis rūpesčių atkris, pasijusite laisvesni, galėsite pailsėti.

Jei įmanoma, nors kelioms dienoms išvykite iš namų. Nematytos vietos, nauji žmonės jus įkvėps darbams. Jei norite išlaikyti šiltus santykius su antrąja puse, būkite kantrūs. Neskubėkite priimti neapgalvotų sprendimų.

Ateityje jų tikrai gailėsitės. Jei reikia, kurį laiką praleiskite atskirai. Vieni patys išeikite pasilinksminti su savo draugais, nuvažiuokite aplankyti tėvų. Tikėtina, kad to pakaks suprasti, kad vienas be kito negalite.

Antrąją mėnesio pusę galite tikėtis į savo biudžetą sulaukti neplanuotų įplaukų.

Šaulys

(11 22–12 21)

Pavasariniai saulės spinduliai ypač teigiamai veikia jūsų nuotaiką. Būsite linksmi, energingi, nestigs pasitikėjimo savimi, galvoje suksis naujos idėjos, planai.

Aplinkiniai žavėsis jūsų nuoširdžiu tikėjimu, kad viskas bus gerai.

Šį mėnesį galite sulaukti įdomių darbo pasiūlymų. Drąsiai priimkite iššūkius, išbandykite save. Jei niekaip negalite iš galvos ir širdies išmesti savo buvusiojo ar buvusiosios, gegužę turėsite progą jį ar ją susigrąžinti.

Gerai apsvarstykite, ar iš tiesų tai tas žmogus, su kuriuo būsite laimingi. Ne veltui patarlė byloja, kad į tą pačią upę įbristi du kartus neįmanoma.

Mėnesio pabaigoje išgirsta žinia gali pakeisti jūsų atostogų planus. Tad kelionės bilietų pirkimą kuriam laikui atidėkite. Palaukite birželio.

Ožiaragis

(12 22–01 19)

Gegužę į jūsų širdį pasibels meilė. Kurį laiką gali atrodyti, kad šis jausmas – vienpusis. Tačiau netrukus įsitikinsite, kad klydote.

Svarbiausia neneigti savo jausmų ir nebijoti jaustis laimingiems bei mylimiems. Darbe jums gali tekti prisiimti daugiau atsakomybės.

Išlikite ramūs ir nestresuokite be reikalo. Su naujomis užduotimis jums pavyks puikiai susidoroti. Raktas į sėkmę – teisingas požiūris.

Darbe pasistenkite išvengti profesinių intrigų. Laikykitės atokiai nuo paskalų nešiotojų. Taip ne tik sutaupysite laiko, bet ir išvengsite galimų nesusipratimų.

Gegužė – palankus metas keisti būstą, jį remontuoti, atnaujinti. Negailėkite pinigų kokybiškiems baldams.

Vandenis

(01 20–02 18)

Niekada nepasiduokite, kovokite iki galo, kad ir kaip sunku būtų. Ilgos, sunkios kovos pabaigoje jūsų laukia puikus atlygis.

Metų pabaigoje jūs drąsiai galėsite pasakyti, kad 2013-ieji buvo patys geriausi ir įspūdingiausi.

Jei pavyks susidoroti su savo emocijomis, gegužės mėnesį jūsų profesiniai reikalai klostysis ypač palankiai. Galvos skausmą gali kelti tik piniginiai reikalai.

Laimė, turite nemažą artimųjų, draugų ratą, kurie visuomet pasirengę jums ištiesti pagalbos ranką.

Nesidrovėkite prašyti pagalbos. Juk ir jūs patys ne kartą padėjote brangiems žmonėms.

Gegužė itin palankus metas sužadėtuvėms, vestuvėms. Tad jei dar nesate įsipareigoję, ko laukiate?

Žuvys

(02 19–03 20)

Numatomas aktyvus metas. Galite sulaukti nemažai kvietimų į įvairius renginius, pristatymus, susitikimus.

Nepraleiskite progos juose dalyvauti, net jei dažnai panašiuose susibūrimuose jaučiatės nejaukiai.

Labiau pasitikėkite savimi, savo žavesiu. Nustebtumėte sužinoję, kiek žmonių jus laiko be galo įdomia ir žavia asmenybe.

Daugiau laiko skirkite patiems artimiausiems žmonėms.

Sugalvokite naujų įdomių laisvalaikio leidimo būdų.

Dabar palankus metas mokytis naujų dalykų. Užsirašykite į tobulinimosi kursus, pradėkite sportuoti.

Ne tik gražiau atrodysite, bet ir geriau jausitės. Antrąją mėnesio pusę atidžiau rinkitės, ką valgote – galite apsinuodyti maistu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.